Anne Vedder deelt prachtige foto’s van groeiende babybuik

Wauw!

Sinds Anne Vedder het heuglijke nieuws bekend maakte dat ze in verwachting is, hoeft ze haar baby belly niet langer te verbergen. Op Instagram deelt de ondernemer nu dan ook prachtige beelden van haar zwangerschapsfotoshoot.

Groeiende babybuik

Midden december maakten Anne Vedder en vriend Stephan Leicher bekend dat ze een kindje verwachten. Anne ging destijds al bijna haar derde trimester in en had daarvoor telkens haar babybuik verhuld. Iets waar ze op Instagram openhartig op terugblikt. “Het merendeel van mijn zwangerschap heb ik m’n buik niet omarmd, maar juist verhuld. Ik voelde me in plaats van heel sexy, juist dikkig en dat ik een beetje zo’n net-niet-buikje heb.”

Prachtige beelden

Inmiddels is het tij gekeerd en is Anne juist heel trots op haar groeiende babybuik. “Sinds een week begint-ie eindelijk echt te ‘poppen’ en nu snap ik hoe leuk het is om je buik echt te laten zien en ben ik er zó trots op! Ik voel me nu supervrouwelijk en vind het nu echt het hoogtepunt van mijn leven.”

“Ik heb het gevoel dat de ‘leuke’ periode aan zwanger zijn nu is begonnen en tegelijkertijd het gevoel dat het straks alweer voorbij is. Zo gek… 🤰”

Bij haar bericht op Instagram deelt Anne ook prachtige beelden van haar zwangerschapsfotoshoot. Zo is onder meer te zien dat ze met haar groeiende baby belly straalt op de beelden. Looking good! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anne Vedder (@annevedder)

Zwanger

Midden december maakten Anne en Stephan bekend dat ze een kindje verwachten. Anne ging destijds al bijna haar derde trimester in. Aan Grazia vertelde ze waarom ze het heuglijke nieuws eerst alleen met haar inner circle wilde delen. “Ik had eerst zelf tijd nodig om aan het idee te wennen. Dat wilde ik samen met Steef, met onze families en een paar close vrienden doen.”

“Ook al was het dus een bewuste keuze om het nog even voor onszelf te houden, toch vond ik het best lastig dat ik tijd nodig had om mijn zwangerschap te omarmen, en niet ‘zoals iedereen op Instagram’ dit nieuws meteen van de daken wilde schreeuwen. Daardoor voelde ik me ook schuldig tegenover het kindje. Inmiddels weet ik door mijn verhaal steeds meer te delen, dat ik echt niet de enige mom to be ben die even moet wennen. Alleen hoor je die verhalen jammer genoeg bijna niet, en zie je alleen het happy Instagram-plaatje.”

Fotografie: Martijn Senders @studiomartijnsenders

Laatste nieuws