Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Carrièreswitch voor Thijs Boermans: 'Droom die uitkomt'

De acteur opent een Italiaans restaurant in Amsterdam.

Premiere Stromboli

Groot nieuws voor Thijs Boermans. De acteur, die binnenkort voor de eerste keer vader wordt, staat voor een hele nieuwe uitdaging: hij gaat namelijk zijn eigen restaurant beginnen. Voor Thijs is dit een droom die uitkomt, zo vertelt hij op Instagram. Ook deelt hij wat de plannen precies zijn.

Nonna

"JAAA!!! Nonna is een feit🇮🇹❤️", schrijft Thijs vol enthousiasme op Instagram. "Ik (wij) gaan het aller leukste restaurant in Amsterdam openen. Oprecht een droom die uitkomt, want ik kan me niks mooiers bedenken dan een plek waar mijn liefde voor eten, gezelligheid en mensen met elkaar verbinden bijeen komt 😍", aldus de acteur. Hij gaat het Italiaanse restaurant openen samen met zijn vriend en compagnon Tijn Verstappen.

"De komende maanden zal ik jullie volop meenemen in dit avontuur. Van de verbouwing tot de tastings van het menu en de uiteindelijke opening die gepland staat voor media april", deelt hij. "2024 wordt een jaar van eerste keren en ik kan niet wachten tot baby aan een eigen tafeltje zit en we allemaal met elkaar kunnen proosten. 🍕🍝🍷"

Nonna

Ook deelt Thijs een video waarin hij ons meeneemt naar het toekomstige restaurant en er meer over vertelt. "Ik ga gewoon een restaurant openen", zegt hij stralend. Ook legt hij uit waar de naam Nonna vandaan komt. "Dat is een ode aan alle lieve oma's op de wereld, die onvoorwaardelijk klaar staan voor ons en dat vooral uiten in de vorm van grote hoeveelheden lekker eten." Het wordt dan ook een traditionele Italiaan, volgens de acteur.

Restaurant in verbouwing

Vervolgens laat Thijs de locatie van het toekomstige Nonna zien. Een schattig hoekpand in Amsterdam, dat nog volop in verbouwing is. "Kijk, dit is de sloop", zegt hij terwijl hij het lege pand laat zien. "Het wordt iets prachtigs. Ik kan niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces. Ik ga jullie op de hoogte houden en ben ontzettend, ontzettend enthousiast", eindigt hij. Heel veel succes, Thijs!

Bron: Instagram @thijsboermans | Beeld: NL Beeld