Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Shanta over ruzies in EMIDJ: 'Ik heb de eerste zes dagen echt alleen gezeten'

'Ik voelde me gewoon zo eenzaam'

Het Echte Meisjes in de Jungle-avontuur is gister ten einde gekomen voor Shanta Bakker. In gesprek met Grazia blikt de realityster terug op haar deelname en vertelt ze wat ze van alle drama vond.

Pesterijen

De sfeer in de jungle was soms om te snijden. Zo werden er over en weer nogal wat woorden gewisseld en voelde Shanta zich daardoor niet echt op haar plek. Sterker nog, ze voelde zich heel erg alleen in het team.

“Ik kon het op zich wel met iedereen vinden, maar op een gegeven moment begon Louisa (Janssen, red.) mij te pesten en Michella (Kox, red.) deed mee. De groep durfde het niet voor me op te nemen, dat hebben ze mij ook eerlijk verteld", legt Shanta uit. "Ik heb de eerste zes dagen echt alleen gezeten. Toen wilde ik ook naar huis gaan. Ik voelde me gewoon zo eenzaam. Normaal heb ik altijd mijn woordje klaar en kom ik voor iedereen op. Maar dit komt allemaal op tv en je wilt niet slecht overkomen."

Rustig blijven

Ze vertelt waarom ze niet meedeed aan de ruzies. "Ik heb natuurlijk ook een baan en wil niet dat mijn collega’s me van mijn slechte kant zien. Ik kon me niet verdedigen. Het enige wat je kan doen, is weglopen en jezelf rustig houden, dus dat heb ik gedaan.”

Benieuwd naar de rest van het interview met Shanta? In de nieuwste Grazia vertelt ze onder meer nog wat we kunnen verwachten van de rest van het seizoen. Vanaf morgen in de winkel!

Tekst: Sanne Vast | Beeld: Rob Jacobs/Jasper Suyk