Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Shanta deelt dat ze liever in het andere team had gezeten

'Bij ons in het team was er alleen maar drama'

Ze was eerder te zien in Temptation Island: Love or Leave, maar overleven in Echte Meisjes in de Jungle is toch echt andere koek. Shanta Bakker vertelt over haar ervaringen in de wildernis van Suriname in de nieuwste Grazia. Zo vertelt de beauty dat ze eigenlijk helemaal niet zo blij was met haar team.

Naar huis

In de aflevering van gisteren werd duidelijk dat Shanta helaas haar koffers moest pakken. Ondanks dat Shanta zich van haar beste kant liet zien tijdens de proef, werd ze door haar teamleden naar huis gestuurd. Heel erg vond ze dit niet, want ze had zelf al aangegeven het niet meer echt naar haar zin te hebben in de jungle. Een van de redenen waarom Shanta het niet heel erg naar haar zin had, was het team waar ze in zat.

Drama

In gesprek met Grazia vertelt ze dan ook dat ze liever in het andere team had gezeten. "Ik had wel het liefst in het andere, groene, team willen zitten, want daar was het echt gezellig", vertelt ze. "Bij ons in het team was er alleen maar drama. Elke dag was er ruzie. Ik denk dat ik Echte Meisjes in de Jungle leuker had gevonden als ik in een ander team had gezeten. Maar dan was het wel minder uitdagend.”

Nieuwe afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle zijn elke maandag te zien op Videoland.

Benieuwd naar wat Shanta nog meer over haar jungle-avontuur te vertellen heeft? In de nieuwste Grazia blikt de realityster terug op haar avontuur. Vanaf morgen in de winkels!

Tekst: Sanne Vast | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs