Temptations Pommeline laat lipfillers verwijderen en showt trots het resultaat

De realityster toont haar nieuwe, meer natuurlijke look.

We kennen Pommeline natuurlijk van haar deelname aan de realityserie Temptation Island, waar de blondine maar liefst twee keer aan heeft meegedaan. De eerste keer stapte ze de villa binnen als verleidster, waarna ze een paar jaar later samen met haar toenmalige lover Fabrizio als koppel meedeed. Het is geen geheim dat de realityster niet vies is van een spuitje hier en daar. Toch kiest ze nu voor een tikkeltje more natural.

Natuurlijke look

Temptations Pommeline heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze aan zichzelf heeft laat sleutelen. Hoewel de realityster daar in het begin nog tevreden mee was, komt ze daar nu op terug. Ze is klaar met haar lipfillers en heeft ze (gedeeltelijk) laten oplossen. In een story waarop ze trots haar nieuwe uiterlijk toont schrijft ze: ”Bye bye duckface and hello new me.” Enne, het resultaat is prachtig!

pommeline

Niet meer happy

Een paar maanden geleden deed Pommeline al uit de doeken dat ze niet meer happy was met haar lipfillers. “Door de jaren heen is mijn lipfiller (gedaan door andere artsen) omhoog gaan zitten, waardoor mijn lip heel fel omhoog kwam. Ik heb ervoor gekozen om ze op te laten lossen, om een meer natuurlijke look te hebben…”, schreef de blondine destijds op Instagram. “Het oplossen zelf brandt wel op het moment zelf, maar daarna is dat weer helemaal weg. Ben heel benieuwd naar het resultaat. Keep you up to date.”

Negatieve reacties

De lippen van Pommeline zorgden destijds voor flink wat negatieve reacties. Hoewel de realityster regelmatig wordt overladen met complimenten, kreeg ze ook kritiek over zich heen. Haar nieuwe lippen vielen namelijk niet bij iedereen in de smaak. “Vind je je lippen nu niet wat ’te’?” en “Ik herkende je bijna niet”, klonken de reacties over haar fuller lips.

Cosmetische ingrepen

Het is echter niet de eerste keer dat Pommeline spijt heeft van haar cosmetische ingrepen. De realityster had zichzelf namelijk een nieuwe neus aan laten meten, nadat ze een bepaalde filter op haar telefoon had gebruikt. “Ik zag die filter en dacht: zo smal wil ik mijn neus. Ik heb die filter achteraf ook aan de chirurg laten zien. Als die filters niet zouden bestaan, had ik nooit geweten hoe mijn neus er zo smal uit zou zien.”

Bron: Instagram @pommelinetilliere, Love Reality, Grazia archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @pommelinetilliere

Laatste nieuws