Roxy Dekker onthult of ze liever meedoet aan Expeditie Robinson of First Dates

Roxy stond voor een paar lastige keuzes in de Grazia.

De 18-jarige Roxy Dekker heeft hits met Anne-Fleur Vakantie en Satisfyer, ze staat op Noorderslag en scóórt op TikTok. Voor Grazia moét ze kiezen: meedoen aan Expeditie Robinson of First Dates?

Een miljoen volgers op TikTok of een nummer-1-hit?

“Een nummer-1-hit. Muziek is belangrijker voor mij dan volgers. Het is mijn uitlaatklep en betekent alles voor me. Mijn vrienden worden soms gek van me omdat ik de hele dag door zing. Ik droom ervan om mee te doen met Vrienden van Amstel Live en om een liedje op te nemen met Suzan & Freek. Dan kan ik officieel zeggen dat ik het in Nederland heb gemaakt.”

Een duet met Justin Bieber of Harry Styles?

Harry Styles… Nee, toch Justin Bieber. Ik was vroeger een enorme One Direction-fan en sliep zelfs jaren op een kussen met al hun hoofden. Harry was mijn favoriet, maar nu hij kaal is, vind ik hem lelijk. Dus Justin, daar luistert echt iedereen naar. Wat erg, ik ben nu aan het cheaten, haha.”

Impulsief of overdenker?

“Over het algemeen ben ik een enorme overdenker. Vaak als ik interviews heb, krijg ik van tevoren al paniek omdat ik bang ben dat ik iets geks ga zeggen. Ook outfits kiezen vind ik dramatisch. Maar als er een drankje bij mij inzit, ben ik heel impulsief. Ik ga weleens naar Cooldown Café in Amsterdam… sta ik ineens op de bar te dansen en Anne-Fleur Vakantie te zingen.”

Paars haar of doorlopende wenkbrauwen?

“Doorlopende wenkbrauwen. Ik ben wel ijdel, maar kan ook schijt hebben. Dan zit ik in mijn joggingpak en met mijn haar in een knot. Ooit wil ik mijn haar wel in een andere kleur verven, maar dan eerder subtiel, lichtroze.”

Een huis op Ibiza of een grachtenpand in Amsterdam?

“Voor corona hadden we een huis op Ibiza. De vibe is er fijn. Maar ik ga toch voor een grachtenpand in Amsterdam. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer en wil hier oud worden.”

Meedoen aan Expeditie Robinson of First Dates?

“Ik zou voor geen goud meedoen aan Expeditie. Al die spelletjes… En ik ben fysiek ook niet sterk, dus ik denk dat ik er al na een dag uit lig. Doe dan maar First Dates. Mijn liefdesleven is triest. Een vriendin heeft me een keer opgegeven voor First Dates, maar uiteindelijk vond ik het toch te spannend.”

Oud & nieuw met vrienden of kerst met familie?

“Kerst met de familie, want daar ben ik erg close mee. Meestal zitten we met de hele familie bij ons thuis aan een lange tafel met lekker eten en cadeautjes, zó gezellig. En het liefst zet ik lang van tevoren All I Want For Christmas op!”

Tekst: Rosa Lee Szarynski | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws