Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws voor Robbert Rodenburg

Aaahw!

Gouden Televizier-Ring Gala 2023 - Blauwe Loper

Robbert Rodenburg deelde gisteren het heugelijke nieuws dat hij een kleine spruit in de familie heeft mogen verwelkomen. De presentator deelde een heel lief kiekje met het jongetje in zijn armen.

Neefje

"Mijn hart explodeert van liefde en trots,", schreef Robbert gisteren op Instagram. De Open Kaart-presentator is namelijk oom geworden! Zijn zus, Joyce, heeft een zoontje gekregen. "Trots op mijn zus, trots op deze kleine vent. Ik ben oom!!!", klinkt het. Het jongetje heeft de naam James gekregen.

De foto van Robbert met zijn neefje valt goed in de smaak bij zijn volgers. "Ach kijk em liggen 😍 gefeliciteerd ome Rob!😎", schrijft iemand. En: "oooh gefeliciteerd oompie ❤️", reageert iemand anders. Gefeliciteerd, Robbert!

Good Luck Guys

Robbert was onlangs te zien als presentator in de realityshow Good Luck Guys. Grazia sprak hem over deze ervaring. “Ik vond het heel leuk”, zei de presentator over zijn eerste keer reality presenteren. “Het was gewoon iets heel nieuws, maar daardoor ook super leerzaam voor mij. Maar ook gewoon een hele leuke nieuwe uitdaging”, aldus Robbert. Hij hoefde dan ook niet lang na te denken toen hij werd gevraagd. “Ik dacht meteen wel van: ja, dat gaan we doen. Ik vond het echt heel leuk om te doen. Dat komt ook wel echt door de twaalf kandidaten, dat waren echt twaalf hele leuke, verschillende, grappige, hysterische kandidaten”, omschreef hij. “Dat zorgde voor mij dat het ook heel leuk was om het te doen.”

Bron: Instagram @robbertrodenburg | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 12-10-2023, Theater Carre Gouden Televizier-Ring Gala 2023 in Koninklijk Theater Carré FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Robbert Rodenburg