Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien! Videoland deelt eerste beelden nieuw seizoen Special Forces VIPS

Oh mijn god...

Het vierde seizoen van Special Forces VIPS is in aantocht en we can't wait! De deelnemers zijn vorige week al bekendgemaakt en nu deelt Videoland ook de eerste beelden. Enne, die beloven weer veel goeds!

Nieuw seizoen

Onder leiding van stafleden Erik WegewijsBas KremerMitchell Ossebaar en Nikki Koppedraaijer meten twaalf BN’ers zich aan de lat van een Special Forces Operator. Hiervoor ondergaan ze een loodzware training in de Sahara. De deelnemers worden wederom uitgedaagd hun grenzen mijlenver te verleggen. Zo komen de deelnemers zich keihard tegen en staan ze oog in oog met hun grootste angsten.

Vorig week werden de kandidaten al bekendgemaakt. De twaalf BN’ers die de zwaarste test van hun leven zullen ondergaan zijn: Demi de BoerThijs BoermansEdith BoschKim FeenstraOlcay GulsenMerlijn KamerlingAyoub LouihraniLondon LoyBizzeyHarrie SnijdersMaria TailorDemy de Zeeuw.

Eerste beelden

Over precies tien dagen is het zover en gaat het seizoen van start bij Videoland. Hieronder kun je de eerste spannende beelden alvast bekijken. En wow, het gaat er weer heftig aan toe dit seizoen...

"Ik heb hier zo'n zin in", klinkt het massaal in de comments. En daar zijn wij het helemaal mee eens! Vanaf zondag 28 januari zijn de afleveringen van Special Forces VIPS wekelijks te zijn bij Videoland. Op 28 januari komen meteen twee afleveringen online. Aftellen maar!

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Shotbysud