Deze 12 BN’ers doen mee aan vierde seizoen Special Forces VIPS

Dit keer reizen de kandidaten af naar de Marokkaanse Sahara.

Nog even geduld en dan gaat het vierde seizoen van Special Forces VIPS van start bij Videoland. Het belooft wederom een speciaal en loodzwaar seizoen te worden. Dit keer vindt het seizoen niet plaats in het koude Bulgarije of Slovenië, maar in de bloedhete Marokkaanse Sahara!

Special Forces VIPS

“Vergeet alles wat je weet over Special Forces VIPS en vervang het door zand, hitte en nog meer zand en nóg meer hitte”, kondigt Videoland op Instagram aan. “Vanaf 28 januari krijgen deze strijders het zwaar voor hun kiezen in een gloednieuw seizoen van Special Forces VIPS, in de Marrokaanse Sahara.”

Onder leiding van stafleden Erik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar en Nikki Koppedraaijer meten twaalf BN’ers zich aan de lat van een Special Forces Operator. Hiervoor ondergaan ze een loodzware training in de Sahara. De deelnemers worden wederom uitgedaagd hun grenzen mijlenver te verleggen. Zo komen de deelnemers zich keihard tegen en staan ze oog in oog met hun grootste angsten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Kandidaten

De twaalf BN’ers die de zwaarste test van hun leven zullen ondergaan zijn: Demi de Boer, Thijs Boermans, Edith Bosch, Kim Feenstra, Olcay Gulsen, Merlijn Kamerling, Ayoub Louihrani, London Loy, Bizzey, Harrie Snijders, Maria TailorDemy de Zeeuw.

Het duurt niet lang meer voor we kunnen genieten van het vierde seizoen van Special Forces VIPS. Vanaf zondag 28 januari zijn de afleveringen wekelijks te zijn bij Videoland. Op 28 januari komen meteen twee afleveringen online. We can’t wait!

Beeld: Shot by Sud

Laatste nieuws