Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nienke Plas over hartoperatie dochtertje: 'Goede afloop gemanifesteerd'

'Ik visualiseerde zelfs een groot zingend en swingend koor'

Speciale Screenig Hypnotic

Nienke Plas haar dochtertje Harley is geboren met een hartafwijking, zo deelde ze niet heel lang na de geboorte van haar kleine spruit. De kleine meid moest daarvoor onder het mes en dat was behoorlijk gevaarlijk. Nienke deed er alles aan om de operatie zo goed mogelijk te laten verlopen en manifesteerde erop los.

Sterk blijven

Het afgelopen jaar was niet mals voor Nienke en haar gezin. Dat dochtertje Harley een hartafwijking bleek te hebben was flink schrikken voor Nienke en vriendlief Resley. In die periode probeerde Nienke zo sterk mogelijk te blijven, vertelde ze in gesprek met LINDA. "Ik wilde niet breken. Niet nu. Het voelde alsof ik mijn kracht verloor als dat zou gebeuren en dat Harley dat zou voelen."

Ook Resley moest sterk zien te blijven. "Tegen Resley zei ik: 'Zorg dat je sterk bent. Kijk me aan, het komt goed. Je mag niet nadenken over het nu. Ons kindje gaat niet dood. (...) Je weet dat ik graag manifesteer. Je vindt me zweverig, maar ga het doen nu. Manifesteer die goeie afloop.'"

Mediteren en manifesteren

Nienke is tijdens de operatie dus gaan manifesteren en gaan mediteren in de hoop dat dit zou helpen voor een goede afloop. "Ik ben echt niet van het dagelijks mediteren, maar op dat moment ging ik helemaal standje goeroe. Trance-meditatie aan, ik zittend in de lotushouding met mijn handen in de mudra-houding. Alles om de energie naar Harley te sturen."

"Ik visualiseerde zelfs een groot zingend en swingend koor", gaat Nienke verder. "Ik visualiseerde alles en iedereen die op dat moment niet bij Harley kon zijn om energie naar ons meisje te sturen." Ook hielp het om de tijd te doden. Uiteindelijk bleek gelukkig dat alles goed was verlopen en de operatie van kleine Harley was geslaagd. "We gleden van onze stoel af van opluchting."

Bron: RTL Boulevard, Linda | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230619 - Special Screenig Hypnotic Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Nienke Plas