Heftig: pasgeboren kindje Nienke Plas met spoed aan hart geopereerd

'De afgelopen 24 uur waren vol met angst en hoop tegelijk.'

Waar kersverse mommies vaak op een roze wolk zitten met hun kleine, heeft Nienke Plas een heftige nacht achter de rug. Zij deelt vandaag op Instagram een foto vanuit het ziekenhuis met het nieuws dat haar kindje met Resley Stjeward, Harley Emani Nya, een ingrijpende hartoperatie moest ondergaan.

‘Slechte film’

Nienke deelt via Instagram: “Onze kleine meid kreeg het even zwaar voor de kiezen. Het leek of we waren beland in een hele slechte film. De afgelopen 24 uur waren vol met angst en hoop tegelijk.”

Ze vervolgt dat er door doktoren bij haar kleine meid een ‘geboren hartafwijking’ is vastgesteld. Zelf omschrijft ze het als ‘nog niet af’. En hierom was er vannacht een spoedoperatie nodig. Heavy!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nienke Plas (@nienkeplas)

Herstel

Nu die angstige nacht achter de rug is, lijkt het weer de goede kant op te gaan met de kleine Harley. “We hebben nog een weg te gaan maar we zijn zo dankbaar dat we op die weg mogen rijden, samen in de juiste versnelling richting een goed herstel. Voor nu is onze focus op kleine Harley”, legt de presentatrice, comédienne en zangeres uit.

Een gevoel voor humor blijkt zelfs in deze zware periode nog altijd aanwezig bij de mommy. Zo schrijft Nienke: “We overladen je met kusjes en flauwe grappen (van je vader dan, want je mama is er best goed in).”

Comeback

Uitgerekend vanavond zou Nienke overigens weer op het podium staan. Maar dat gaat nu natuurlijk niet door. Ze schrijft: “Ik kom terug, wel met iets meer grijze haren. Hopelijk tot snel.”

In de reacties onder het bericht regent het steunbetuigingen aan het gezinnetje. Onder meer Miljuschka Witzenhausen, Chantal Janzen, Donny Roelvink en Soundos el Ahmadhi reageren op het heftige nieuws om Nienke, Resley en Harley te sterkte te wensen. Ook Grazia wenst hen veel sterkte en een spoedig herstel!

Bron: Instagram @nienkeplas | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws