Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Viktor Verhulst en vriendin zetten volgende stap in relatie: 'Super happy'

De tortelduifjes gaan samenwonen!

Viktor Verhulst is sinds oktober 2020 happily in love met de knappe Sarah Puttemans. Inmiddels vinden de twee het tijd voor de volgende stap in de relatie: de tortelduifjes gaan samenwonen! De Vlaamse Sarah doet deze onthulling in haar nieuwe vlog op YouTube.

Nieuw chapter

"Het is vandaag nogal een emotionele en bijzondere dag voor mij, want ik ga verhuizen", opent de influencer haar vlog. De beauty gaat samenwonen met haar vriend Viktor Verhulst. Sarah beschrijft het hele samenwonen-verhaal als 'dubbel'. "Ik kijk er langs de ene kant ook wel echt enorm naar uit, maar ik heb vanmorgen echt een traantje weggepinkt", vervolgt Sarah haar verhaal.

Aan de andere kant geeft ze toe dat ze er wel echt aan toe is. "Omdat ik natuurlijk super lang thuis heb gewoond, maar gelijk ook wel voel dat het voor mij... Ja, dat er een nieuw chapter in mijn leven komt", aldus de vlogster. Na bijna drie jaar samen met haar Vik, is ze er dan ook wel over uit dat het tijd is voor hen om samen te gaan wonen. "Ik ben heel erg excited, dat moet ik eerlijk toegeven."

Gezinsuitbreiding

Een aantal weken geleden zetten de love birds al een andere grote stop in hun relatie. Het stel kondigde op Instagram namelijk een gezinsuitbreiding aan. Puppy Joey maakt sinds kort namelijk deel uit van dit kleine gezinnetje, zo deelde Sarah in een zoet bericht op Instagram:

"Our new family member!!! 🤎 Welcome to the family little Joey 🐶 We love you 🥹", schreef de Vlaamse influencer bij het té lieve kiekje.

Super happy

En inmiddels is de volgende stap in hun relatie dus gemaakt. Later in haar vlog laat Sarah nog weten 'super happy' te zijn in hun nieuwe stekkie. "We hebben er nog niet geslapen, vanavond is onze eerste avond. En ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe die gaat verlopen." Ook laat ze in haar vlog zien welke prachtige meubelstukken en accessoires het stel heeft aangeschaft voor hun eerste huis samen. Dat het stel smaak heeft, is wel duidelijk!

Bron: YouTube Sarah Puttemans | Beeld: NL Beeld