Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze low budget snowboots van Bershka móet je hebben!

Deze pareltjes zijn super warm, waterdicht én vriendelijk voor de portemonnee.

Slecht nieuws voor de koukleumen onder ons: we gaan een week vol winterse buien, (natte) sneeuw en hagel tegemoet. Om dit koude weer te trotseren, komen een paar fijne snowboots dus zeker goed van pas. Zit je na de dure decembermaand nogal krap bij kas? No worries, Bershka verkoop deze parels van snowboots voor slechts 50 euries.

Winters weer

We kunnen er inmiddels niet meer omheen: de winter is begonnen. En dat is te zien aan de weersomstandigheden op dit moment, het KNMI heeft voor vandaag én morgen namelijk code geel afgekondigd. Maar, laten we positief blijven, want hoewel we allesbehalve blij zijn met deze temperaturen kent de weersverandering ook een positief aspect. En dat is natuurlijk dat we nieuwe items voor in onze garderobe aan kunnen schaffen!

Wardrobe refresh

Hoewel we de regen en dalende temperaturen natuurlijk minder kunnen waarderen, zijn we stiekem ook best blij dat de winter weer is begonnen. Want we weten allemaal: een nieuw seizoen betekent een wardrobe refresh. Jurken eruit, en panty’s, warme jassen en truien erin. En bovendien geldt: wie niet met koude tenen de deur uit wil, kan natuurlijk niet zonder een paar goede snowboots, am I right?

Low budget

Nou begrijpen we dat je je uitgaven - zo na de feestdagen - wellicht wat wilt beperken. Gelukkig heeft kledingwinkels Bershka de perfecte low budget oplossing voor je. Deze warme snowboots scoor je namelijk al voor slechts vijf(!) tientjes. Enne, ze zien er ook nog eens mega fashionable uit. Want eerlijk is eerlijk, hoe geweldig is die zilveren kleur?! Je bestelt de schoenen hier.

Betaalbare pantalon

Wij zijn dol op kledingstukken waarvoor je niet al te diep in de buidel hoeft te tasten. Vorige week deelden we daarom een bericht over een prachtige pantalon van de Zeeman, die voor slechts 17 euro in de schappen ligt.

De broek spotten we – hoe kan het ook anders – op TikTok, en is een goede investering als je eens iets anders wil dan wit, zwart of grijs.

@carlijndbooks Ik segbren naar de @Zeeman #voorjoupagina #broeken #foryou #voorjou #pantalon ♬ original sound - Carlijn..

Zoals je ziet heeft de pantalon een prachtige, paarse kleur. Het item is high waist, zit aangesloten in de taille en loopt bij de benen wijd uit. Enne, goed nieuws voor alle tall ladies onder ons: de pantalon is ook geschikt voor lange benen! De pantalon is alleen in de fysieke winkel beschikbaar, dus je zult helaas wel even de kou door moeten om dit pareltje te bemachtigen!

Bron: Cosmopolitan, Bershka, Grazia archief | Beeld: Adobe Stock