Oh no: Janice Blok en vriend uit elkaar

'Ik heb veel mensen verloren, ook mijn relatie.'

Een paar maanden geleden mocht een gelukkige Janice Blok alweer 32 kaarsjes uitblazen. En om dat te vieren deelde ze een té leuke recap van het afgelopen jaar met haar volgers. Maar dat was nog niet alles, want de knappe mediapersoonlijkheid onthulde daarnaast ook nog dat ze een nieuwe liefde had. Helaas is dat sprookje nu voorbij, zo deelt Janice via haar Instagram-stories.

Nieuwe vlam

“Ohhhh TODAYYYY om 00:00 is het zo ver en word ik alweer 32 jaar.. 😮‍💨”, begon Janice haar bericht in oktober. “Het was weer een bewogen jaar waarin ik ZO-VEEL heb meegemaakt. Heb nieuwe mensen ontmoet waaronder .. ja ja 😳 een nieuwe liefde”, onthulde de beauty. De identiteit van de gelukkige man in kwestie houdt Janice tot op de dag van vandaag geheim.

Story time

Op TikTok deelde ze wel een story time, waarin ze meer onthulde over haar nieuwe liefde. “Ik heb best wel lang getwijfeld of ik dit ging delen op social media, omdat ik dit al vaker heb meegemaakt”, begon ze de video. “En eigenlijk heb ik daar geen zin meer in.” Toch kon ze het niet laten om het prille liefdesgeluk met haar volgers te delen: “Ik ben weer verliefd. Ja!”

Waar de twee elkaar hebben ontmoet? In de video verklapte ze dat dat op de set van de film De Tatta’s was. “Het was love at first sight“, zei ze daarover. “We keken elkaar aan en we dachten allebei: I want you.” En hoewel ze eerst eigenlijk niet wilde toegeven aan de vlinders in haar buik konden de twee er destijds toch echt niet omheen. “Ik kon gewoon niet stoppen met naar hem kijken”, vertelde ze. “Voelt het goed? Ja. Okay, let’s go.”

Break-up

Maar goed, helaas komt aan al het moois een eind en ook de liefde tussen de twee heeft niet lang mogen duren, zo laat Janice weten aan de hand van een korte update in haar Story op Instagram. “Goh, 2023 was weer een bewogen jaar”, begint de presentatrice haar verhaal. “Ik heb super veel doelen behaald, ik heb heel veel mensen leren kennen, veel geleerd. (…) Ik heb mensen verloren, ook mijn relatie…”, aldus Janice. Sad!

Story Janice
Beeld: Instagram @janiceblok

Nieuwe aanpak

Na de onthulling over haar verbroken relatie, vervolgt Janice haar verhaal met één duidelijke boodschap: “Volgend jaar ga ik alles anders aanpakken.” Want in 2024 wil ze – naar eigen zeggen – meer. Wat de presentatrice daarmee bedoeld? “Ik wil meer over mezelf weten, meer mensen leren kennen, meer uit het leven halen. En ik ga ook weer het datingsveld op”, besluit ze.

Bron: Instagram @janiceblok, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws