Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws: Sylvia Geersen en vriend Joris uit elkaar

'Met een mix van emoties delen Joris en ik met jullie dat we hebben besloten om niet samen verder te gaan.'

Nederlandse premiere The Little Mermaid

Het leek zo'n geweldig mooi sprookje: Sylvia Geersen die de liefde van haar leven vond als Bachelorette. Maar helaas is voor dit liefdesverhaal het doek inmiddels gevallen. Op Instagram deelt Sylvia dat zij en haar vriend Joris besloten hebben om een punt achter de relatie te zetten.

De Bachelorette

Na niet al te veel geluk op liefdesgebied, was het in het afgelopen seizoen van De Bachelorette de beurt aan Sylvia Geersen om op zoek te gaan naar the love of her life. We weten inmiddels allemaal dat haar hart in Zuid-Afrika is veroverd; Joris was de gelukkige die er aan het eind van het programma met het model vandoor ging. Maar inmiddels is het al een lange tijd akelig stil op de socials van beide partijen...

Geruchten

In De Bachelorette waren we getuige van hoe Sylvia uiteindelijk als een blok viel voor de knappe kapitein: Joris. Vervolgens zagen we regelmatig gezellige kiekjes van het happy couple voorbijkomen op hun Instagram-accounts. Toen het stel echter nogal abrupt stopte met het delen van deze zoete plaatjes, draaide de geruchtenmolen rondom het stel overuren.

Destijds gaf de beauty aan dat er geen reden was tot paniek: de twee waren nog steeds hartstikke verliefd. “Ik houd heel erg veel van Joris en Joris van mij”, stelde Sylvia. Wel gaf ze toe dat ze het niet altijd makkelijk hebben gehad, mede doordat hun liefdesavontuur begon op televisie. “We zijn natuurlijk op elkaar gegooid. Het leek wel alsof we uitgehuwelijkt waren. Dus eigenlijk hebben we alles overgeslagen wat je normaal doet als je gaat daten.” Ook de langeafstandsrelatie, als gevolg van Joris' werk als kapitein, leverde het stel destijds de nodige troubles op.

Officiële break-up

Inmiddels heeft Sylvia, aan de hand van een Instagram-story, laten weten dat zij en Joris - helaas - uit elkaar zijn. Sad! Voordat het model begint aan haar verhaal, deelt ze een lieve throwback van haar en Joris.

Beeld: Instagram @sylviageersen

"Met een mix van emoties delen Joris en ik met jullie dat we hebben besloten om niet samen verder te gaan", begint Sylvia haar verhaal. Ze deelt mede dat het stel heeft besloten dat dit de juiste keuze is voor hun beide. "Onze tijd samen is een waardevol hoofdstuk in ons leven geweest, gevuld met liefde, groei en mooie herinneringen", vervolgt ze. Ahw! Het stel koestert de mooie momenten die ze hebben gedeeld en kijken met respect en genegenheid terug op hun tijd samen.

Beeld: Instagram @sylviageersen

Tot slot bedankt de ex-Bachelorette haar volgers voor de steun en liefde die ze haar en Joris hebben gegeven tijdens hun relatie. "Jullie aanwezigheid, begrip en warmte hebben ons altijd gesteund", aldus Sylvia. Voor nu streven de twee naar vriendschap en respect voor elkaar. "We vragen om jullie begrijp en steun terwijl we elk ons eigen pad bewandelen."

Bron: Instagram @sylviageersen, Grazia archief | Beeld: NL Beeld