Thijs Boermans over de opvoeding van zijn kind: ‘Ik zou veel meer dat familiale willen hebben’

'Dat heb ik wel gemist'

Het vaderschap komt steeds dichterbij voor Thijs Boermans, die samen met zijn vriendin Anna Nooshin hun eerste kindje verwachten. Echter, duurde het een hele tijd voordat de twee hun relatie én de zwangerschap openbaar maakten. De twee willen namelijk niet heel veel delen over hun privéleven. Des te leuker was het om Thijs openhartig te horen praten over het vaderschap in de podcast V4der van Pepijn Lanen.

Ouderschap

En nu het dan ook crystal clear is dat Anna en Thijs samenzijn én in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje, bereiden de twee zich goed voor op het ouderschap. “Ik heb iemand gevonden die bij mij zo veel geluk naar boven haalt, dat het allemaal goed genoeg voelt om een kleintje de wereld op te zetten”, vertelt hij. “En dat is zij. Maar ik vind het fucking eng”, vertelde hij al eerder in zijn podcast Borrelpraat.

V4der

En hoewel de twee hun relatie erg on the low houden, sprak Thijs heel erg openhartig over het aanstaande vaderschap in de podcast V4der van Pepijn Laning – bekend van De Jeugd van Tegenwoordig.

Zo vertelde hij meermaals dat hij niet had verwacht dat hij op zo’n jonge leeftijd al vader zou worden. Dit veranderde echter allemaal toen hij Anna leerde kennen. “Toen wist ik al na twee maanden dat als er een kind moest komen, dat zij daar de moeder van moest zijn”, aldus Thijs.

Opvoeding

Daarnaast laat hij weten dat hij de opvoeding van zijn kleine spruit anders gaat aanpakken dan zijn ouders. Zijn ouders zijn werkzaam in de toneel- en filmwereld. “Zij hebben hun werk een even belangrijke prioriteit gegeven als hun kinderen, een tijd lang”, iets wat Thijs juist wil vermijden.

Zo wil hij juist dingen doen met zijn kind die hij in zijn jeugd nooit heeft gehad. “Ik heb bijvoorbeeld nog nooit een bordspel met mijn ouders gespeeld. Als ik bijvoorbeeld nu te horen krijg van An: ‘Wij, ik en je kind, hebben je nodig’, dan zou ik direct weggaan. Omdat ik het echt niet zo belangrijk vind als dat mijn ouders dat vonden. Ik weet nu dat ik die ambitie in die extreme vorm niet heb. En daar dus ook alleen maar bewondering voor kan hebben, zonder dat ik daar druk bij voel. Kort samengevat: als ik kijk naar mijn eigen opvoeding, zou ik wel veel meer dat familiale willen hebben in mijn situatie. Want dat heb ik wel gemist.” Aahw!

Bron: Podcast V4der, Girl Scene | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws