Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je proeven: de nieuwe wintersmaken van Starbucks

Gloednieuwe smaken en oude favorieten keren terug op het menu.

Nu de feestdagen achter de rug zijn, heeft Starbucks afscheid genomen van het festive menu en is het tijd voor nieuwe drankjes. De koffieketen komt daarom met gloednieuwe (vegan) wintersmaken en oude bekenden. Enne, we verklappen alvast: deze wíl je proeven!

Nieuwe smaken

Terugkerend op het gloednieuwe menu van Starbucks is de Caramelised Macadamia Oat Latte, maar dit jaar kan je ook kiezen voor een Iced variant! Deze vegan optie heeft een subtiele boterachtige macadamia- en karamelsmaak en een topping van gekarameliseerde macadamia als finishing touch. Deze smaakcombinatie past perfect bij de notige smaak van de donkerder gebrande Starbucks Signature Espresso® Roast. Trek in meer? Bestel dan ook de nieuwe Hazelnut Chocolatie Cookie: een heerlijk vegan chocoladekoekje met hazelnootstukjes.

Op zoek naar de ultieme lekkernij om het nieuwe jaar mee in te luiden? Starbucks introduceert de rijke en fluweelzachte Golden Caramel White Hot Chocolate. Deze nieuwe sensatie bestaat uit een saus van witte chocolade, gestoomde melk en wordt afgetopt met slagroom en een drizzle van gouden karamelsaus voor een luxe finishing touch. Sounds good, right? 

Starbucks Starbucks Starbucks Starbucks

Beeld: Starbucks

Bearista

Bij Starbucks ontvang je 0,30 cent korting op jouw favoriete drankje wanneer jij je eigen beker meeneemt. De fan favourite Bearista is terug om ervoor te zorgen dat er geen druppel verloren gaat wanneer jij op pad gaat met jouw van huis meegenomen beker! Heb je nog geen eigen to-go beker? Ga dan snel langs een Starbucks bij jou in de buurt om er eentje te scoren.

Het winter menu van Starbucks is vanaf nu verkrijgbaar.

Bron: Starbucks, Kookfans | Beeld: Starbucks, Adobe Stock