Yes! Het feestdagen menu is terug bij Starbucks mét nieuwe drankjes

Wil je proeven!

Holiday season is coming! Het duurt nog even, maar de feestdagen zijn alweer in zicht. Enne, dat merk je nu al bij Starbucks. De koffieketen heeft het feest menu namelijk teruggebracht, mét een aantal nieuwe drankjes daarop. En geloof ons: die wil je proeven!

Holiday menu

Het gloednieuwe Holiday menu is vanaf nu verkrijgbaar bij Starbucks. Zowel de geliefde feestklassiekers als nieuwe smaakvolle innovaties zijn nu te bestellen. Zo geniet je weer van populaire drankjes als Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte en Stroopwafel Latte. Liever iets nieuws proberen? Ga dan voor de Hazelnut Crunch Hot Chocolate en voor thuis de Starbucks® by Nespresso Toffee Nut Flavored Coffee. En met de terugkeer van de Red Cups is het feestdagen-gevoel natuurlijk helemaal compleet.

Toffee Nut Time

De Toffee Nut Latte, boordevol geroosterde, romige smaken, kan natuurlijk niet ontbreken op het menu. Wat jouw voorkeur ook is, pas je drankje aan aan jouw smaak; geniet ervan warm, ijskoud of als een Frappuccino®. Zoals altijd kun je ook kiezen voor een zuivelvrij alternatief. En voor de allereerste keer kun je nu ook de iconische Toffee Nut-smaak van Starbucks ervaren in het comfort van jouw eigen huis, met Starbucks® by Nespresso Toffee Nut Flavored Coffee. Verkrijgbaar in jouw lokale supermarkt.

Hemelse Hazelnoot en Chocolade

Naast de Toffee Nut Latte maken ook andere favorieten, zoals de Stroopwafel Latte en de Gingerbread Latte, een terugkeer. Voor een gezellige, verwarmende optie, ambachtelijk bereid door de barista’s van Starbucks, hoef je niet verder te kijken dan de nieuwe Hazelnut Crunch Hot Chocolate. Dit drankje combineert de iconische combinatie van hazelnoten en chocolade en wordt vakkundig bereid met rijke cacaopoeder, romige gestoomde melk en afgewerkt met een chocoladetopping, gevolgd door een knapperige crumble van chocolade en hazelnoten. Yumm!

Holiday gifts

De feestdagen zijn natuurlijk niet compleet zonder cadeaus. Voor de echte Starbucks-liefhebber heeft de koffieketen een aantal leuke items in hun assortiment. Zo zijn de Blonde Roast en Espresso roast in een feestelijke verpakking gestoken en is de geliefde Christmas Blend weer terug. Dit jaar heeft Starbucks ook een feestelijke herbruikbare koffiebeker die verandert van goud naar zilver wanneer er een warm drankje in wordt geschonken. Love it!

Breng je de beker mee naar de winkel? Dan ontvang je bovendien €0.30 korting op je favoriete drankje. Dat wordt rennen naar de dichtstbijzijnde Starbucks!

Bron en beeld: Starbucks

Laatste nieuws