Starbucks lanceert nieuw drankje met ‘Vanilla Brûlée’ en havermelk

OMG!

Starbucks-lovers weten dat er elk seizoen nieuwe drankjes op het menu verschijnen. En hoewel de grijze luchten iets anders zeggen, staat de lente toch echt op de stoep – en daar hoort natuurlijk een heerlijk nieuw drankje bij. De koffieketen heeft dan ook twee nieuwe parels op het menu gezet die je wílt proeven.

Iced Vanilla Brûlée Oat Shaken Espresso

Starbucks viert de lente met een gloednieuwe Shaken Espresso smaak: de Iced Vanilla Brûlée Oat Shaken Espresso. In de VS was deze al te koop en nu kunnen we er ook in Nederland van genieten. Het lentedrankje wordt gemaakt met Starbucks Blonde® Espresso Roast en wordt gecombineerd met de smaak van gekarameliseerde vanille. Vervolgens wordt het geschud met ijs en overgegoten met romige haverdrink. Sounds delicious! 

Iced Shaken Espresso

But there’s more! Want de Iced Shaken Espresso is ook te verkrijgen in de smaak Brown Sugar Oat Shaken Espresso, die de meeste koffieliefhebbers vast wel kennen. Beide drankjes zijn geïnspireerd door moderne mixologie waarbij de espresso en je favoriete smaak samen met ijsblokjes met de hand worden geschud. Tijdens het schudden komt er lucht vrij wat zorgt voor de onweerstaanbare smaak en een rijke textuur.

Spring vibes

Niet alleen de drankjes hebben een make-over gehad, ook de snacks passen helemaal bij het voorjaar. Naast de croissantjes en het gebak, vind je er nu ook bosbessen en chocolade scones. Dat klinkt toch heerlijk? Laat de lente maar komen!

Bron: Starbucks, Kookfans | Beeld: Starbucks

Laatste nieuws