Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Louisa Janssen over vriendschappen en mooiste moment in de jungle

Met deze dames heeft Louisa nog regelmatig contact.

Helaas voor Louisa Janssen werd ze in de nieuwste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle naar huis gestuurd. Hoewel ze het niet altijd met haar teamgenoten kon vinden, blikt Louisa toch ook terug op een mooi avontuur in de jungle én bouwde ze nieuwe vriendschappen op.

Mooiste moment jungle

Louisa hoopte het ver te schoppen in de jungle, maar helaas moest ze in de derde aflevering EMIDJ verlaten. Ondanks dat ze niet lang in het programma zat, heeft ze zeker mooie herinneringen overgehouden aan haar deelname. “Je ziet het niet in de aflevering, maar tijdens de laatste nacht dat ik in de jungle sliep, was ik op een gegeven moment nog als enige wakker. Toen zat ik om 2 uur ’s nachts buiten te roken en naar de maan te kijken. Ik zag allemaal beestjes voorbijvliegen en het was een heel mooie nacht. Op dat moment moest ik aan mijn broertje denken. Ik vond daar de rust om een soort van te rouwen om mijn broertje. Dat was voor mij een heel mooi moment”, deelt Louisa als we met haar bellen.

Vriendschappen

Ook hield ze mooie vriendschappen over aan haar deelname aan EMIDJ. “Ik ben met Lesley teruggevlogen naar Nederland en we hebben het samen echt heel leuk gehad. We hebben een heel leuke klik met elkaar”, deelt Louisa. “Ik spreek Lesley nog regelmatig en we appen met elkaar. Zaterdag zie ik haar toevallig weer en gaan we samen iets doen.”

“Ook met Shirley en Kelly heb ik een goede klik. Met Kelly heb ik in de jungle kort even woorden gehad, maar Kelly heeft daarvoor haar excuses aangeboden. Ze vertelde me dat ze niet tegen me had mogen uitvallen en dat ze op dat moment migraine had. Dat kon ik wel waarderen. Met Kelly heb ik dus ook nog weleens contact.”

Michella

Uiteraard heeft Louisa ook nog steeds veel contact met Michella. De twee steunen elkaar door dik en dun, en Louisa kon het dan ook enorm waarderen dat Michella voor haar in de bres sprong op social media. “Dat ze me zo een hart onder de riem steekt, vind ik heel mooi. Andersom zou ik dat ook hebben gedaan.” Het is dan ook niet zo gek dat de twee elkaar continu spreken. “Ik spreek Michella elke dag. Ze belde me net nog; dat ze even naar de dokter ging om te botoxen”, lacht Louisa.

Louisa en Michella hebben we niet alleen samen gezien in Echte Meisjes in de Jungle, maar hadden ook hun eigen programma Louisa en Michella Werken Mee. Zouden de dames nog een keer samen wat willen doen? “Daar sta ik altijd wel voor open, Mies ook. Mies zou dan wel een programma willen maken dat ze écht leuk vindt. Ze zei tegen me: ‘Ik wil dan ook laten zien dat ik meer kan dan alleen mopperen.’ Dat snap ik wel. We zouden best samen weer een programma willen maken, maar wat voor programma weten we we nog niet. Misschien kunnen wij wel het nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle presenteren.” Ha!

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs