Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lesley Versprille over teams EMIDJ: 'Leuk gevonden als ik met Louisa in een team zat'

Ook laat de blondine weten met wie ze nog meer in een team had willen zitten.

Nu het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle weer is gestart, zitten we natuurlijk allemaal weer op het puntje van onze stoel. Nu de teams zijn gemaakt, is de spanning tussen sommige dames al om te snijden. Maarre, wat vinden de dames eigenlijk zelf van hun teams? In een Q&A is Lesley Versprille daar erg duidelijk in.

Louisa Janssen

Nu de afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle in volle gang zijn, vond Lesley het hoog tijd om een Q&A te doen op haar Instagram-account. Zo werden er – natuurlijk – heel veel vragen gesteld over het programma, iets wat de beauty dan ook niet uit de weg gaat.

Als er wordt gevraagd of ze het jammer vond dat ze niet bij Louisa in het team zat, is ze daar erg openhartig over. "Ja, heel jammer! Op het moment dat de teams werden gevormd maakte het me niet megaveel uit omdat ik niemand nog echt goed kende, maar achteraf gezien had ik het echt leuk gevonden als ik met @louisa.janssen in een team had gezeten!"

Beeld: Instagram @lesley_versprille

Geen dreamteam

De blondine vertelt daarom ook meteen met wie ze zelf graag in een team had willen zitten. Zo benoemt ze Shirley, Esmee, Louisa, Michella en Vonneke Bonneke. "Ik denk niet dat dit een dreamteam zou zijn, want denk dat het onderling tussen bepaalde mensen misschien mis had gegaan, maar dit had ik zelf wel het leukste gevonden!"

Enne, met name met Shirley was Lesley heel blij. Zo zijn de twee in Nederland al hele goeie vriendinnen van elkaar. Als er dan ook wordt gevraagd of ze het leuk vond dat ze met haar vriendin Shirley de jungle in mocht, is ze erg enthousiast. "Jaa tuurlijk, daar was ik super blij mee!", waarbij we een foto zien van de twee vriendinnen.

Bron: Instagram @lesley_versprille | Beeld: Instagram @lesley_versprille, Jasper Suyk/Rob Jacobs