Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: Susanna Klibansky laat zangkunsten horen

'Niet normaal goed zeg', klinkt het in de reacties.

We kennen Susanna Klibansky natuurlijk van The Real Housewives of Amsterdam. Maar wist je dat ze ook beschikt over een gouden keeltje? In het gloednieuwe programma Stars on Stage laat ze dat horen en zien we of ze geschikt is om in een musical te spelen. Enne, op Instagram deelt Susanne nu een leuk, muzikaal extraatje!

Stars on Stage

In Stars on Stage, gepresenteerd door Jamai Loman en Buddy Vedder, gaan acht bekende Nederlanders de uitdaging aan om te worden opgeleid tot musicalster. Elke week beoordeelt een deskundige groep recensenten hun optredens. De vaste recensenten, Albert Verlinde en Paul de Leeuw, worden hierin bijgestaan door twee wekelijks wisselende grote namen uit het musicalvak. De deelnemers concurreren om de beste recensies en de meeste sterren en elke week moet iemand het toneel verlaten.

Naast Susanna, zijn ook Emma Heesters, Michel Mulder, Gerard Joling, Lisa Loeb, John de Bever, Sylvia Geersen en Glen Faria te zien in het programma.

Final curtain

In de eerste aflevering zong Susanna een nummer uit de musical Moulin Rouge. Enne, dat deed ze onwijs goed! Ze ging dan ook rechtstreeks door naar de volgende aflevering. "Hopelijk hebben jullie allemaal gekeken afgelopen vrijdag naar het nieuwe programma Stars on Stage waar ik aan meedoe", zegt ze in een video op Instagram.

"Een heel gaaf onderdeel van dit programma is the final curtain", gaat ze verder. De twee deelnemers met de laatste sterren moeten daarbij nog een keer een nummer zingen, waarna het publiek bepaalt wie er definitief naar huis gaat. "Hier hoefde ik gelukkig niet in te staan deze keer, maar dat was het nummer Hij gelooft in mij. Maar ik heb er wel heel hard op gestudeerd, want je weet het natuurlijk maar nooit. Dus ik dacht, misschien is het wel heel erg leuk om alsnog even te laten horen wat mijn versie was van Hij gelooft in mij.

Enthousiaste reacties

In bovenstaande video kun je de zangkunsten van Susanna bewonderen. De reacties zijn enorm positief! "Echt super ben je ! 🙏 #TeamSuus", schrijft Ziggy Krassenberg. "🔥🔥🔥", reageert mede-housewife Maria Tailor. "Niet normaal goed zeg 🙌🙌", "Wat kan jij goed zingen Susanna, prachtig! 😍🔥" en "Wauw, kippenvel!" klinkt het verder in de reacties. Well done, Susanna!

Stars On Stage is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. 

Bron: Instagram @susannaklibansky, RTL | Beeld: NL Beeld