Oh my: Real Housewives Susanna en Tamara vliegen elkaar in de haren

'Daarom heb je ook zo veel vrienden'

Gisteren was het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van The Real Housewives of Amsterdam. En ja, ook deze week kregen we weer een flinke portie drama voorgeschoteld. Dit keer zijn het Susanna Klibansky en Tamara Elbaz die elkaar in de haren vliegen tijdens een karaoke-avond.

Favoriete popster

Kimmylien organiseert een leuke karaoke-avond met bijna alle housewives. Iedereen moest zich verkleden als haar favoriete popster en heeft dan ook flink uitgepakt. Zo is Hella als Britney Spears, Maria als Diana Ross, Cherry-Ann als Beyoncé en Tamara als Cher. Te leuk! Aanvankelijk is het ook een gezellige avond, tótdat Maria de simpele vraag stelt waar Djamila eigenlijk is. Drama in 3, 2, 1…

Aardig gevonden worden

“Mis je haar? Ik niet, hoor!” zegt Tamara direct. Die opmerking valt helemaal verkeerd bij Susanna. “Dat is niet aardig”, reageert ze. Waarop Maria zegt: “Je moet wel één ding weten, ze is niet aardig.” “Dat weten we, maar jij wil graag zo zijn”, zegt Susanna dan.

“Niet iedereen wil graag aardig gevonden worden”, reageert Maria daarop, die het op blijft nemen voor Tamara. “Jij wil dat iedereen weet dat je onaardig bent…” zegt Susanna tegen Tamara. “Nee, daar lig ik niet wakker van, nee”, reageert ze.

Vrienden

Maar daar blijft het niet bij. “Daarom heb je ook zo veel vrienden”, gaat Susanna lachend verder. En dat valt dan weer volledig verkeerd bij Tamara. “Nou, ik heb er meer dan jij, hoor”, verdedigt ze zichzelf. “Volgens mij zie ik jullie alleen maar samen, wie heb je nog meer dan? Ik vroeg me af, waar zijn al je andere vrienden gebleven”, snauwt ze naar Tamara. Oh my! Enne, Tamara en Susanna zijn nog niet uitgepraat. In de teaser van de aflevering van volgende week zien we dat de discussie vrolijk verdergaat. Wij zijn héél benieuwd hoe dit afloopt.

The Real Housewives of Amsterdam is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs

Laatste nieuws