Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Lesley over vertrek uit de jungle: ‘Ik heb zó hard gehuild’

'Het voelde echt als liefdesverdriet'

In de derde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle zagen we dat Lesley Versprille de Surinaamse wildernis moest verlaten. Aan Grazia vertelt de realityster alles over haar vertrek, hoe erg ze het vond én of ze een tweede kans zou aangrijpen.

Onverwachte stemronde

In de aflevering van deze week zien we hoe er ’s avonds een onverwachte stemronde is voor beide teams. In het team van de Brokopondo Babes mag er niet op Vonneke gestemd worden, omdat ze pas net in het team zit. In het team van de Sranang Sweeties mag niet op Michella gestemd worden, omdat ze eerder immuniteit koos.

De volgende dag gaat presentator Valerio bij de teams langs om ze te vertellen wie naar huis is gestemd. In het roze team is er het meest op Louisa gestemd. Bij het groene team heeft Lesley de meeste stemmen ontvangen en dus moest ze naar huis.

Veel gehuild

“In ons team werd er best veel geroddeld over Michella en Louisa. Ik vind ze hartstikke aardig, dus deed daar niet aan mee. Daarom ben ik er denk ik uitgestemd”, zegt Lesley over haar exit. Dat ze na een paar dagen alweer haar koffers moest pakken om de jungle te verlaten, vond ze dan ook heel erg. "Ik vond het verschrikkelijk, ik heb zó hard gehuild. Na mijn vertrek zat ik nog één dag in een hotel, ook daar heb ik hard gehuild, in m’n eentje. En toen ik thuiskwam wéér; het voelde echt als liefdesverdriet."

Waarom ze het zo erg vond om naar huis te moeten? "Het was zo mooi daar. Ik had het zo naar mijn zin. Qua natuur was het net Jungle Book, het leek wel een sprookje. Ik dacht alleen maar: nu moet ik naar huis en dan zie ik die andere locaties niet en mag ik die spelletjes niet meer doen. Ik heb niet eens een aap gezien. Ga ik naar de jungle, zie ik geen aap! Dus ik vond het echt vreselijk.”

Tweede kans

Of ze een tweede kans zou aangrijpen? “Dat zou zó leuk zijn, dat hoop ik echt. Esmee en Louisa hebben allebei die tweede kans gekregen, maar dat zij er vorig seizoen zo vroeg uitgingen was een hele andere situatie. Ik ben geen Michella Kox natuurlijk… Alles wat zij zegt of doet is fantastisch. Ik hoop het, maar ik denk dat de kans klein is.”

Echte Meisjes in de Jungle is elke maandag te zien bij Videoland. 

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs