Lesley Versprille over deelname Echte Meisjes in de Jungle: ‘Had het niet willen missen’

Ook deelt ze met welke kandidaat ze het minst had.

Lesley Versprille kennen we door haar deelname aan Ex on The Beach: Double Dutch en binnenkort is ze te zien in Echte Meisjes in de Jungle. In een Q&A op Instagram licht Lesley alvast een tipje van de sluier op over haar deelname aan het programma.

Echte Meisjes in de Jungle

Het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle moet nog van start gaan, maar we zijn nu al benieuwd naar alles wat er zal gaan gebeuren. Lesley is een van de kandidaten van het nieuwste seizoen. Tijdens een Q&A op Instagram blijkt maar weer dat ook haar followers nieuwsgierig zijn naar haar ervaring in de jungle. Zo is iemand benieuwd wat Lesley leuker vond: Ex on the Beach of Echte Meisjes in de Jungle.

“Hmm heel lastig”, begint ze haar antwoord. “De jungle was vooral een heel bijzondere ervaring en Ex on The Beach draait natuurlijk vooral om feesten en plezier maken, dus het is niet echt met elkaar te vergelijken. Ik had beide programma’s echt niet willen missen.”

Lesley

Vriendschappen

Tijdens Echte Meisjes in de Jungle is het ook altijd maar weer afwachten of het een beetje botert tussen de kandidaten. Iemand is dan ook benieuwd wie Lesley het leukst en stomst vindt. “De leukste is en blijft natuurlijk Shirley“, reageert ze. De realityster deelt niet dat ze iemand per se stom vindt, maar laat weten dat ze het het minst goed met Deveny kon vinden.

Lesley

Wie dit keer opnieuw meedoet aan EMIDJ is Louisa. Iemand die Lesley omschrijft als een heel fijn persoon. “Ik vind Louisa echt een heel lieve, zorgzame vrouw met heel veel humor en haar hart op de goede plek. ❤️” Awh!

Beeld: MTV

Laatste nieuws