Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: zó staan mannen voor je in de rij

Een TikTokker legt het allemaal haarfijn uit.

Je kent het wel: je bent eventjes een gezellig avondje uit, maar letterlijk geen en-ke-le man ziet je staan voor jou gevoel. We feel you! Maarre, TikTok wist ons ervan te overtuigen dat het aan een specifiek dingetje kan liggen. En precies daarom leggen wij dat tot in de puntjes voor je uit.

Confidence is key

Als we de TikTok van @daniellewalter_ moeten geloven, heeft het allemaal te maken met zelfverzekerdheid. Enne, als je goed nadenkt, snappen we die redenering ook wel. In de wereld van flirten draait het immers allemaal om confidence. En hoewel het soms lastig is om je zelfverzekerder voor te doen dan je eigenlijk bent, is het motto te allen tijde: fake it till you make it!

Natuurlijk is het nooit verkeerd om een beetje zelfvertrouwen te hebben als het gaat om flirten, toch? En precies daarom legt de TikTokker ons precies uit hoe de wereld van flirten in combinatie met zelfvertrouwen in elkaar zit.

Leuk spelletje

De TikTokker maakt allereerst duidelijk dat zelfvertrouwen helemaal niets te maken heeft met de manier hoe je eruit ziet. Zo wil ze duidelijk maken dat, ook al voel je je soms misschien niet helemaal lekker in je eigen lichaam, zelfvertrouwen is the key. Wanneer jij zelfvertrouwen uitstraalt, zal dit opvallen bij anderen – en dus ook bij mannen. Aha! Dus nee, het maakt niet uit hoe je eruitziet, als jij je maar confident voelt!

@daniellewalter_ Just pretend its a fun game if you don’t have the confidence quite yet 🧚🏼💕😘 i PROMISE this works #datingadvice #datingadviceforwomen #thingsiwishiknew #feminineenergy ♬ original sound - Danielle Walter

Danielle (TikTokker, red.) herself weet de theorie gemakkelijk te verwoorden, zo laat ze in de caption weten: "Doe gewoon net alsof het een leuk spelletje is als je nog niet genoeg zelfvertrouwen hebt🧚💕😘 Ik beloof je dat het werkt"

Reacties

Andere vrouwen beamen de theorie en reageren massaal onder de TikTok-video. Zo reageert iemand: "Ik ben een plussize vrouw, maar ik ben altijd zelfverzekerd geweest en heb daarom altijd aandacht gehad. Het maakt dus zeker niet uit welke maat je hebt, maar hoe zelfverzekerd je bent." Iemand anders schrijft: "Zelfvertrouwen zal altijd de ultieme game changer zijn." True that!

Bron: Beautify | Beeld: TikTok, Gossip Girl