Aha! Zo kan je het beste flirten met emoji’s

Flirt erop los met deze emoji's!

Emoji’s: je kunt er haast niet meer zonder. En dat is niet heel gek, want emoji’s zijn juist hét middel om je app gesprekken net iets leuker en informeler te maken. Maar wist je dat je bij het gebruiken van de juiste emoji’s er ook goed op los kan flirten? Wij geven je een snelcursus ‘emoji-flirten’.

😉

Allereerst beginnen we bij de knipoog. Deze kan namelijk gebruikt worden als je iemand iets duidelijk wil maken, maar óók als je met iemand wilt flirten. Flirt erop los met behulp van de knipoog en laat diegene weten dat je hem/haar leuk vindt op een ‘subtiele’ manier.

😍

De hartjesogen maken natuurlijk net iets meer duidelijk dat je iemand wel ziet zitten. Want ja, wat kan de emoji anders betekenen? Hoe dan ook geef je degene naar wie je het stuurt een enthousiaste, vrolijke en spontane hint, en dat is toch wat je wil als je aan het flirten bent?

😜 😝 😛

Oké, je zou het misschien niet denken maar deze grappige, tong uitstekende emoji kan je wel degelijk gebruiken als je met iemand aan het flirten bent. Zet het bijvoorbeeld achter een flirterig grapje. Wij weten het zeker: jouw crush valt geheid voor je flirterige appjes!

😏

Deze kon natuurlijk niet ontbreken: de grijnzende emoji. Gaat het flirten tot een ander level en zijn jullie toe aan een volgende stap? Stuur dan linea recta deze emoji naar je crush. Deze emoji laat namelijk duidelijk zien dat je klaar bent voor wat meer dan alleen praten. Let’s go!

👅

En als laatste natuurlijk de tong. Deze emoji kan je gebruiken als je – net als het uitstekende tong poppetje – flirterig wil ouwehoeren met je crush. Maar, met deze tong emoji hou je het wel wat minder humoristischer en tease je hem/haar juist een beetje. Met deze emoji geef je jouw berichtje nét dat flirty randje. Hou jij er dus van om het randje op te zoeken? Dan hoort deze emoji zeker weten thuis in jouw ‘meest gebruikte emoji’s’.

Bron: Fem-Fem, Flair | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws