Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Manuela over nieuwe liefde: 'Het klikte meteen tussen ons'

Awh!

Untitled design - 1

Haar deelname aan Married at First Sight: Match or Mistake leverde Manuela helaas niet de liefde op. Na het programma schoot cupido echter tóch raak en inmiddels is Manuela gelukkig met haar nieuwe vlam.

Geen match

In Married at First Sight: Match or Mistake stapte Manuela in het huwelijksbootje met Silio. Helaas bleken de twee een mistake te zijn, en scheidden ze van elkaar. MAFS leverde Manuela dan geen liefde op, maar wel een mooie vriendschap. “Degene die ik nog regelmatig spreek is Victoria. We hebben weleens afgesproken en binnenkort willen we weer iets samen doen”, deelt Manuela als we met haar bellen.

“Helaas heb ik met de rest niet zoveel contact meer als aan het begin van ons avontuur. Het is ook moeilijk om elkaar vaak te spreken als iedereen ver bij elkaar uit de buurt woont”, vindt Manuela. “De enige die wel bij mij in de buurt woont is mijn ex-man, maar bij Silio ga ik niet op bezoek.”

Nieuwe liefde

Tussen Silio en Manuela werd het helaas niks, toch ging Manuela niet bij de pakken neer zitten. “Ik ben na MAFS echt aan mezelf gaan werken. Ik reflecteer veel en probeer mijn patronen te doorbreken.” Het doorbreken van patronen lijkt Manuela goed af te gaan. Waar ze eerder op foute mannen viel, is ze nu al maanden aan het daten met een leuke man. “Ik leerde Nicolàs in mei – na de uitzendingen – kennen tijdens een Colombiaans feest in Amsterdam. Het klikte meteen en we hebben de hele nacht gepraat. Hij is heel leuk en alles gaat heel goed tussen ons.”

Bijna officieel

Toch hebben de twee het nog niet officieel gemaakt. “We hebben er nog geen officiële stempel op gedrukt. We zijn wel exclusief en zes maanden heel serieus aan het daten.” Maarre, hoopt Manuela eigenlijk niet dat het binnenkort officieel wordt? “Eigenlijk wel”, lacht Manuela. “Nicolàs heeft mijn familie al ontmoet en ik zijn zus. Ook zijn zijn kinderen en die van mij aan elkaar voorgesteld."

“Ik ben denk ik toch een beetje van de oude stempel, en hoop dat hij me ‘verkering vraagt’. Hoewel ik hard aan mezelf werk, heb ik toch nog wel een beetje last van verlatingsangst. Als we een definitie kunnen geven aan wat wij precies voor elkaar zijn, zou me dat wel een stukje rust geven. Maar voor nu gaat het goed tussen ons, en als we vanzelf een relatie inrollen is dat ook prima.” Het is je enorm gegund, Manuela!

Beeld: Videoland (Jasper Suyk)