Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Op déze datum is de reünie van Good Luck Guys te zien

Dat wordt drama, drama en nog eens drama!

Fans van Good Luck Guys opgelet! Nu de rust ein-de-lijk is wedergekeerd, is het natúúrlijk tijd voor nog meer drama. Enne, hoe kan dat nou beter dan met een heuse reünie? Wait, what? Ja, je leest het goed. Good Luck Guys krijgt een reünie-aflevering. Enne, we hoeven helemaal niet lang meer te wachten.

Winnaars

In de laatste aflevering werd duidelijk dat Ziggy samen met Quinn het eerste seizoen van Good Luck Guys heeft gewonnen. “Ik ben zo enorm trots op ons beiden, we hebben enorm veel mee gemaakt samen en enorm hard voor onze plek gevochten”, zei hij daarover op Instagram. “Ik wil Robbert Rodenburg bedanken voor zijn fantastische presentatie! En natuurlijk de hele productie voor deze fantastische ervaring! 😊 En natuurlijk het vertrouwen die we hebben gekregen om deel te nemen aan dit traject!”

Ziggy heeft het programma dan wel gewonnen, het hele avontuur ging niet zonder slag of stoot. De finale vond hij dan ook ‘heel spannend’. “We hadden echt een keiharde achterstand. Maar het voelde heel goed om te winnen”, vertelde hij tijdens de Dutch Reality Awards aan Fawry van RTL Boulevard. Tijdens het avontuur heeft de zanger veel ruzie gehad met mensen, waaronder Monse en Terror Twins Sharon en Esmee. Enne, tijdens de reünie die onlangs is opgenomen ziet hij ze allemaal weer terug. “Dat was wel pittig”, gaf Ziggy toe.

Reünie

En hoewel we na het interview met Ziggy best nog een tijdje hebben moeten wachten op meer informatie, is het dan nu eindelijk definitief. De reünie van Good Luck Guys is op 12 januari te zien op Prime Video. Yay!

Maar wat kunnen we verwachten van de reünie? Toen Farja hem vroeg of we het een beetje kunnen vergelijken met de reünie van Echte Meisjes in de Jungle, antwoordde Ziggy met: "Nog veel erger. Ja, en niet alleen ik. Dus het is echt een dramatische aflevering”, lacht hij. Het is echt een stel tokkies bij elkaar.” Oeh!

Bron: Prime Video, Grazia archief | Beeld: Good Luck Guys