Reünie-aflevering Good Luck Guys wordt ‘dramatisch’

'Het is echt een stel tokkies bij elkaar'

Heb jij ook zo genoten van het allereerste seizoen van Good Luck Guys? Snappen we! Gelukkig hebben we nog een reünie-aflevering tegoed – en als we winnaar Ziggy Krassenberg mogen geloven, kunnen we daarin een hoop drama verwachten. Dat verklapt hij aan RTL Boulevard.

Gewonnen

Vorige week werd duidelijk dat Ziggy samen met Quinn het eerste seizoen van Good Luck Guys heeft gewonnen. “Ik ben zo enorm trots op ons beide, we hebben enorm veel mee gemaakt samen en enorm hard voor onze plek gevochten”, zei hij daarover op Instagram. “Ik wil Robbert Rodenburg bedanken voor zijn fantastische presentatie! En natuurlijk de hele productie voor deze fantastische ervaring! 😊 En natuurlijk het vertrouwen die we hebben gekregen om deel te nemen aan dit traject!”

Reünie

Ziggy heeft het programma dan wel gewonnen, het hele avontuur ging niet zonder slag of stoot. De finale vond hij dan ook ‘heel spannend’. “We hadden echt een keiharde achterstand. Maar het voelde heel goed om te winnen”, vertelt hij tijdens de Dutch Reality Awards aan Fawry van RTL Boulevard. Tijdens het avontuur heeft de zanger veel ruzie gehad met mensen, waaronder Monse en Terror Twins Sharon en Esmee. Enne, tijdens de reünie die onlangs is opgenomen ziet hij ze allemaal weer terug. “Dat was wel pittig”, geeft Ziggy toe.

Of het een soort Echte Meisjes-reünie was, vraagt Fawry zich af? “Nog veel erger”, reageert de zanger. “Ja, en niet alleen ik. Dus het is echt een dramatische aflevering”, lacht hij. Het is echt een stel tokkies bij elkaar.”

Uitpraten

In de serie zagen we natuurlijk ook hoe de ruzie tussen Ziggy en Sharon volledig uit de hand liep. Hoe hij terugkijkt op die ‘klap’? “Nouja, kijk een klap of een duw… Het was meer eigenlijk een duw, maar ik vond het wel jammer. Ik had zoiets van: waarom oplossen met geweld? Kom gewoon praten als twee volwassenen.” Hoe de twee het tijdens de reünie hebben ‘uitgepraat’, gaan we binnenkort zien. We can’t wait! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Good Luck Guys

Laatste nieuws