Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw: Temptations Milou deelt té lieve kiekjes van pasgeboren zoontje

Wát een cutie!

Milou van Agtmael deelde afgelopen december het geweldige nieuws dat ze is bevallen van haar eerste kindje Mylo. Des te leuker is het dat de kersverse mama haar volgers nu telkens op de hoogte houdt van haar kleine spruit. Zo deelde ze een aantal dagen geleden té lieve foto's van baby Mylo. Enne, wij zijn verliefd!

Bevallen

Na verschillende updates van haar zwangerschap kondigde Milou eind december aan dat ze op 20 december om 23.02 uur is bevallen en dat haar kindje 3270 gram weegt. Daarnaast trakteerde ze haar volgers ook meteen op een paar prachtige foto’s van haar kindje.

Lieve kiekjes

Nu, een aantal weken later, showt Milou baby Mylo nog een keertje aan de buitenwereld. Enne, wát een cutie! "Mylo 🧸 20-12-2023", begint ze het bericht. "Jij bent mijn adem, jij bent mijn ziel. Jij bent mijn toekomst, de hand die ik vasthoud. Niet is te vergelijken met van jou houden. Jij bent mijn kracht, jij bent mijn wereld. Jij bent de toekomst, de hand die ik vasthoud. Niets kan tippen aan de liefde die ik voor jou heb." Ahw!

Reacties

In de reacties is te zien hoeveel liefde Milou kan verwachten van haar vrienden en volgers. Zo reageert Imke Roose onder de post met: "Waaaauuuwwwww😍😍😍😍😍" en schrijft Sem de Coninck: "Heerlijk!😍 gefeliciteerd!❤️"

Anderen reageren met: "Trots op jou💙", "Gefeliciteerd ❤️👶🏻 zo lief😍", Fantastisch!! Lekker genieten nu 😍" en "Gefeliciteerd wat een mooi mannetje🥰" Enne, we totally agree!

In verwachting

Begin augustus deelde Milou het heugelijke nieuws dat ze in verwachting is. “Als God je een zoon geeft, is het omdat je het verdient om te weten wat ware liefde is”, schrijft ze in de caption op Instagram. Daarbij deelde ze een video van een paar speciale momenten.

Bron: Fem-Fem, Grazia archief | Beeld: Tempation Island