Temptations Milou over borstvergroting: ‘Ik vind ze verschrikkelijk’

Milou krijgt veel reacties op een bikinikiekje.

Lees ook

Het is inmiddels al een flinke tijd geleden, drie (!) jaar om precies te zijn, maar toch weten we nog precies wie Temptation Island-deelnemer Milou is. De beauty heeft sindsdien het een en ander aan zichzelf laten veranderen en is daar altijd eerlijk over geweest. Op Instagram vertelt ze over haar borstvergroting, waar ze achteraf toch niet echt blij mee is.

Temptation

Even een kleine recap: Milou deed in 2019 samen met lover Heiki mee aan Temptation Island. Destijds was dit nog in het oude format, dus werden de koppels in een huis gestopt met tig knappe verleiders. Het doel? De verleiding weerstaan. En dat lukte Heiki niet helemaal. Toch verlieten Milou en Heiki samen het programma, maar eenmaal in Nederland liep hun relatie toch op de klippen. Inmiddels zijn we dus al flink wat jaren verder en is Milou bijna onherkenbaar.

Vergroting

Zo heeft ze onder andere een borstvergroting laten doen en dat is ook haar volgers niet ontgaan. Op Instagram deelt Milou namelijk een bikinikiekje. “Bikini Time 🧉☀️”, schrijft ze bij de foto. In de comments barst het van de complimentjes, maar er zijn ook een aantal reacties van mensen die Milous boobies wel heel heavy vinden. “Waarom zo groot? je bent zo mooi van jezelf”, “Mijn god! Je dacht ‘ik ga nog een maatje groter’”, “Zo zonde, dit is erover” en “Zo groot past niet bij je lichaam”, schrijven volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ℳ𝒾𝓁𝑜𝓊 (@milouvanagtmael)

Operatie

Milou besloot op deze comments te reageren en legt uit dat het ook niet haar idee was om boobs van dit formaat te laten aanmeten. “Sommige artsen doen waar ze zelf zin in hebben. Ik had een prothesewissel nodig omdat er één borst lek was. Ik vroeg om iets groter – dus 100/200cc extra – maar ik werd wakker met 400cc extra. Dat was niet mijn keuze en ik vind het verschrikkelijk. Maar ik laat me binnenkort opnieuw opereren door een andere arts”, legt de knappe blondine uit.

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook