Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: Temptations Milou bevallen van zoontje

En wat heeft hij een prachtige naam gekregen!

Heel leuk nieuws voor Milou van Agtmael. De voormalig Temptation Island-deelnemer deelt op Instagram dat ze is bevallen van haar zoontje!

Bevallen

Sinds Milou op Instagram deelde dat ze in verwachting is, houdt ze haar followers op de hoogte van haar zwangerschap. Zo deelde ze begin december een aantal prachtige kiekjes van haar babyshower. Ook liet ze een paar dagen geleden weten dat ze niet kon wachten om haar kindje te ontmoeten. "39 weken zwanger. Vandaag kan het zomaar de laatste dag alleen zijn. 🤭"

Inmiddels heeft Milou haar zoontje mogen verwelkomen. In haar Instagram Stories deelt de kersverse moeder dat haar zoontje Mylo heet.

Foto's

Ook maakt Milou bekend dat ze op 20 december om 23.02 uur is bevallen en dat haar kindje 3270 gram weegt. Daarnaast trakteert ze ons ook meteen op een paar prachtige foto's van haar kindje.

Begin augustus deelde Milou het heugelijke nieuws dat ze in verwachting is. “Als God je een zoon geeft, is het omdat je het verdient om te weten wat ware liefde is”, schrijft ze in de caption op Instagram. Daarbij deelde ze een video van een paar speciale momenten.

Namens Grazia van harte gefeliciteerd met de geboorte van Mylo!

Beeld: Temptation Island