Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: Temptations Milou in verwachting

Milou deelt meteen een prachtige video van haar groeiende babybelly.

Heel leuk nieuws voor Milou van Agtmael. De voormalig Temptations Island-deelnemer is namelijk zwanger! In een te schattige Instagramvideo deelt ze het leuke nieuws en laat ze weten dat ze in verwachting is van een jongetje.

Zwangerschap

"Als God je een zoon geeft, is het omdat je het verdient om te weten wat ware liefde is", schrijft ze in de caption op Instagram. Daarbij deelt ze een video van een paar speciale momenten. In de video komt een echo voorbij, showt Milou de babykamer – inclusief schattige babykleertjes – en showt ze haar groeiende babybuik.

In de hashtags laat Milou weten dat ze nu twintig weken in verwachting is. Ook maakt ze bekend wanneer ze is uitgerekend: 24 december 2023.

Felicitaties

Het leuke babynieuws is Milou's followers niet ontgaan. In de reacties regent het dan ook felicitaties. "Woehoe, zo leuk!", schrijft Sem de Coninck – die momenteel ook in verwachting is van een jongen. "Gefeliciteerd, mop", deelt Temptations Melissa. Ook EOTDDB's Imke en Temptations Eva laten een lieve reactie achter. En daar sluiten we ons helemaal bij aan: van harte gefeliciteerd met je zwangerschap, Milou!

Bron: Instagram Milou van Agtmael | Beeld: Temptation Island