Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: dit Too Hot To Handle Couple is in verwachting

Ruim twee jaar later zijn de twee nog steeds happily in love.

Fans van Too Hot To Handle zijn vast en zeker Emily en Cam uit het tweede seizoen van de serie niet vergeten. Zo stapten de twee zonder verwachtingen in het programma, maar hadden al snel alleen nog maar oog voor elkaar. Enne, ook anno 2024 zijn de twee nog happily in love! Ze zijn zelfs zó verliefd dat ze recent bekend maakten dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje!

Happily in love

Ruim twee jaar geleden begonnen de Britse Emily en Cam aan hun avontuur in Too Hot To Handle. Met de intentie om zeker niet verliefd te worden, begonnen ze het spel. Echter, duurde het maar heel even tot de twee elkaar vonden en meteen hotel de botel op elkaar werden.

En waar je in het programma juist van elkaar af moet blijven, was het voor de lovebirds juist andersom – tot grote ergernis van hun medekandidaten. En hoewel er door het stel behoorlijk wat geld van de prijzenpot afging, wisten de twee het tot het einde te schoppen. Enne, met succes! Want ze zijn nog steeds happily in love. Aahw!

Baby Miller-Holmes

De twee vonden het dan ook hoog tijd om hun liefde te bezegelen. En nee, niet met een ring... maar met een baby! Recent deelden Emily en Cam het ge-wel-dige nieuws dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Op de foto's zien we een groeiende babybelly en prachtige foto's van de echo. Daarnaast verklappen ze ook dat Emily is uitgerekend in juni. "Baby Miller-Holmes. Due June 2024 🥹❤️", luidt de caption.

Reacties

Ook in de reacties stroomt het vol met liefdevolle feliciaties van vrienden en volgers. Zo reageren verschillende Love Island UK-sterren onder de post van de parents to be met: "Congratulations guys this is the best news!! ❤️❤️❤️", Amazing news so happy for you both 🤍🤍🤍" en "Omfggggg perfect!!!! ❤️❤️❤️❤️"

Bron: Instagram @emilyfayemiller, @camholmess | Beeld: Too Hot To Handle S2