Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Opgelet: Netflix zoekt deelnemers voor Too Hot To Handle

Dit is je kans...

Hoewel het vijfde seizoen van Too Hot To Handle nog maar net op Netflix is verschenen, is de streamingdienst nu alweer op zoek naar deelnemers voor het zesde seizoen. Op Instagram deelt het programma een oproep.

Vijf seizoenen

Als je Too Hot To Handle nog niet hebt gekeken, what are you doing? Er staan inmiddels al vijf seizoenen online van dit juicy programma. In het programma wordt een groep knappe singles bij elkaar in een villa gezet. En hoewel we bij andere programma’s zien (Ex on the BeachLove Island, red.) dat de deelnemers dan intiem worden, is dat hier ten strengste verboden.

Seksueel gefrustreerd

De singles strijden voor het prijzengeld, maar dat wordt steeds lager wanneer iemand zich niet aan de regels kan houden. Zelfs een ‘onschuldige’ tik op de bil kan een flinke ‘boete’ opleveren. Elk seizoen is het dan ook weer de vraag: met welk (laag) bedrag gaat de winnaar naar huis? – okay, en het is natuurlijk heerlijk om te zien dat de singles steeds seksueel gefrustreerder worden.

Oproep

Wanneer het zesde seizoen online komt is nog niet bekend – eerst is het natuurlijk zaak om deelnemers te werven. Daarom deelt Netflix samen met Toon Hot To Handle een oproep op Instagram.

“Ben je verslaafd aan informele hook-ups, maar faal je in diepere verbindingen?", klinkt het. "Kunnen LANA en een tropische retraite jou, of iemand die je kent, ten goede veranderen? Meld je dan nu aan voor Too Hot To Handle." Je weet wat je te doen staat!

Bron: Tagmag, Grazia archief | Beeld: Netflix