Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Love Islands Eilish en Gianni zijn opnieuw een setje

De twee hebben samen het nieuwe jaar ingeluid!

Eind september kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Eilish en Gianni besloten hadden een punt achter hun relatie te zetten. Too bad! Maarre...nieuw jaar, nieuwe kansen! Daar lijkt het tenminste op voor het voormalig Love Island-koppel. Ze brachten samen oudejaarsavond door! Betekent dit dat de twee weer samen zijn?

Love Story

Mocht je de love story van Gianni en Eilish hebben gemist, hierbij een kleine recap. Drie jaar geleden was het stel te zien in het tweede seizoen van Love Island. De relatie van Gianni en Eilish had een bijzonder begin. Ze waren namelijk beiden geen onderdeel van de originele cast van singles, maar kwamen pas in een latere aflevering het programma binnen als bombshells. In plaats van een setje te vormen met één van de aanwezige deelnemers, vonden de twee een vonkje bij elkaar – en zo wisten ze uiteindelijk een plek in de finale te veroveren. Ze grepen helaas naast de felbegeerde winst, die ging naar Joan en Mert, maar konden desondanks hun geluk niet op. De twee hadden elkaar namelijk helemaal gevonden.

Uit elkaar

Toch kwam er een paar maanden geleden een einde aan het sprookje van de twee. "Voor veel van jullie onverwacht, iets wat Gianni en ik met jullie willen delen", schreef Eilish destijds in haar Instagram Stories. "Soms is liefde en houden van ook loslaten en dit is wat wij gaan doen." Gianni en Eilish besloten om als vrienden uit elkaar te gaan. "Wij houden nog steeds heel erg van elkaar en gaan daarom als vrienden uit elkaar", aldus het stel.

Happy New Year

Afgelopen weekend verscheen er dan plots weer een kiekje van de twee samen. Gehuld in feestelijke NYE-outfit poseerden ze als vanouds samen op the gram. “Trots op jou”, schrijft Eilish bij het kiekje.

Wat leuk! Dit zou natuurlijk kunnen betekenen dat de twee wel héle goede vrienden zijn gebleven, maar wanneer we verder scrollen zien we ook in een feed post van Eilish een lief fotootje verschijnen. Hierop houdt ze iemands hand vast. Oeh! En als we dan óók nog spotten dat Gianni een hartje onder het bericht achterlaat, kunnen we wel stellen dat de twee elkaar opnieuw gevonden hebben. Yes: het Love Island-koppel is weer samen!

Bron: Instagram @ eilishflesch | Beeld: Privébeeld Gianni en Eilish