Hoe gaat het nu tussen Love Islands Eilish en Gianni?

Zijn de lovebirds nog samen?

Lees ook

Twee jaar geleden wisten Eilish en Gianni niet de felbegeerde winst in de wacht te slepen in het tweede seizoen van Love Island. Die eer ging naar Joan en Mert. Maar ze leken ontzettend verliefd en gingen dan ook dolgelukkig samen de villa uit. Hoe gaat het nu met het prachtige koppel?

Bombshells

De relatie van Eilish en Gianni had een bijzonder begin. Zij waren namelijk beiden geen onderdeel van de originele cast van singles, maar kwamen pas in een latere aflevering het programma binnen. In plaats van een setje te vormen met één van de aanwezige deelnemers, vonden de twee een vonkje bij elkaar – en zo wisten ze uiteindelijk een plek in de finale te veroveren.

Daar zagen ze de geldprijs van €25.000 belanden bij Joan en Mert, maar alsnog kon hun geluk niet op: Eilish en Gianni hadden elkaar namelijk helemaal gevonden.

Terugblik

Nu het nieuwe seizoen van Love Island zijn kick-off heeft gehad, blikt Love Reality samen met Eilish terug op de ervaringen met het duo. En jawel: de twee zijn nog altijd supergelukkig met elkaar.

“Ik was toe aan een nieuwe liefde in mijn leven en stelde me open. Alles ging vanzelf toen ik Gianni ontmoette. Het is heel bijzonder iemand op zo’n manier te leren kennen, en dat het na het programma na twee jaar nog steeds goed gaat vind ik nog het aller bijzonderst. Daarnaast leer je andere leuke mensen kennen maar ook jezelf. Het is een leerzame once in a lifetime ervaring geweest”, deelt Eilish met de reality-nieuwssite.

Op het eerste gezicht

“Het eerste moment dat ik Gianni zag was ik stiekem al wel een beetje verkocht, dat moment ga ik nooit meer vergeten. Ook was onze dreamdate heel bijzonder, wij zijn van het begin tot het eind heel erg open gebloeid naar elkaar toe”, laat ze bovendien weten.

Zo vertelt ze: “Het gaat heel erg goed met ons. We zijn nu bijna twee jaar verder en we leren elkaar nog steeds kennen. Ik heb echt iemand ontmoet die mijn liefde en mijn beste vriend in één is. We kunnen goed praten samen en zijn beiden erg ambitieus, we willen graag mooie dingen bereiken samen en hebben het heel vaak over onze toekomstplannen, want ja die zijn er zeker!” Natuurlijk zijn er soms wat ups and downs, maar daar komen de twee samen doorheen, legt ze uit: “We zijn beiden wel lekker koppig, dit kan soms weleens zorgen voor een kleine discussie, maar die duurt nooit lang gelukkig. Het gaat erg goed en we kijken uit naar de toekomst samen!”

Bron: Love Reality | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook