Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rachel McAdams a.k.a. Regina George legt uit waarom ze commercial weigerde

'Ik zou natuurlijk altijd graag deel willen uitmaken van een Mean Girls-reünie en bij mijn Plastics blijven, maar...'

Goed nieuws voor Mean Girls-fans! De klassieker komt binnenkort terug op het witte doek met als titel: Mean Girls: The Musical. En waar we in eerste instantie dachten dat de OG-cast terug kwam voor een rol in de rebooth, is niets minder waar. Lindsay Lohan (Cady Heron), Amanda Seyfried (Karen Smith) en Lacey Chabert (Gretchen Wieners) werden namelijk samen gespot in een commercial. Maarre, waar was Rachel McDams, a.k.a Regina George?

Mean Girls-reünie

Ja, je leest ’t goed. De Mean Girls-actrice zijn gestrikt voor een commercial van de Amerikaanse supermarktketen WalmartLindsay, Amanda en Lacey zijn te zien als de volwassen versies van hun rollen in de populaire film uit 2004. Maar dat is nog niet alles, het verhaal speelt zich namelijk af op hun oude middelbare school.

Lindsay vertelt in de rol van Cady wederom het verhaal van de film. Lacey is als Gretchen inmiddels moeder en Amanda vertolkt als Karen de rol van verslaggever. Enne, ook bekende uitspraken uit de film komen terug in de commercial. “Sommige dingen veranderen nooit. On Wednesdays we still were pink“, klinkt het. OMG!

Afwezigheid

Maar waar was Rachel McAdams in dit hele verhaal? Na een lange radiostilte rondom haar afwezigheid, sprak de actrice zich recent uit over de commercial. "Ik weet het niet", begon ze tijdens haar interview met Variety. "Ik denk dat ik niet zo enthousiast was over het doen van een commercial als ik heel eerlijk ben. Een film klonk geweldig, maar ik heb nog nooit reclames gemaakt en het voelde gewoon niet als mijn ding."

En waar sommigen dachten dat het wellicht ook te maken had met een clinch tussen haar en de andere drie meiden heeft het mooi mis. Zo legt Rachel uit dat ze geen idee had dat de rest van de meiden wel zou meedoen aan de commercial. "Ik zou natuurlijk altijd graag deel willen uitmaken van een Mean Girls-reünie en bij mijn Plastics blijven, maar ja, daar kwam ik later achter." Ouch!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Mean Girls