Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Suzan & Freek genieten van zonovergoten vakantie in Sri Lanka

'Ff helemaal aan het genieten in Sri Lanka 🥰', aldus de newly weds.

Suzan & Freek zijn een aantal weken geleden in het geheim getrouwd. Enne, dat het bruiloft een werkelijk sprookje was, blijkt maar weer uit de foto's die het stel later deelde op hun socials. Echter, de twee zijn nog lang niet van hun grote liefdeswolk af te slaan, en genieten ze op dit moment van hun huwelijksreis in Sri Lanka.

Huwelijksreis in Sri Lanka

"Ff helemaal aan het genieten in Sri Lanka 🥰", begint het pasgetrouwde stel op hun Instagram-account. "Eigen tuktuk gehuurd en al 2 weken rondgereisd, heeeerlijk eten, de liefste mensen, wilde olifanten gezien, onze eerste (poging tot) surfles en ondertussen ook nog mega aan het nagenieten van de bruiloft twee weken geleden 🤲🏻❤️", gevolgd door een aantal prachtige foto's van het stel.

Bruiloft

Begin december was het dan ein-de-lijk zo ver voor Suzan & Freek, het happy couple stapte in het geheim in heet huwelijksbootje! “2 december 2023 💍 Wat een droomweekend, we zijn getrouwd!” schreef het muzikale duo in de caption onder hun eerste Instagram-bericht. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen 🤍🤍🤍”, aldus de dolgelukkige newly weds.

Ook deelden Suzan & Freek weer een serie met prachtige foto’s van hun grote dag. Te beginnen met een prachtige close-up zwart-wit foto, waar het geluk vanaf spat. Hierop zijn ook meer details te zien, zoals de prachtige parels op Suzan haar sluier. We like!

Ook zien we vrolijke kiekjes van het grote feest, het diner in de prachtige locatie, een moment tijdens de ceremonie en de geweldige tafelsetting. Ook zien we nu dat Suus ’s avonds een shiny one shoulder-dress droeg en haar witte sandalen met hakken inruilde voor stoere zilveren boots.

Bron: RTL Nieuws, Instagram, Grazia archief | Beeld: NL Beeld, Instagram