Wat een sprookje: Suzan & Freek delen nieuwe foto’s van bruiloft

'Nog helemaal op de roze wolk'

Afgelopen weekend was het ein-de-lijk zover en zijn Suzan & Freek in het geheim getrouwd. Op Instagram deelden de lovebirds al een tweetal kiekjes van de grote dag, en nu deelt het kersverse echtpaar opnieuw een serie prachtige foto’s. Ook verklappen ze meer over de bruiloft zelf!

Eigen bubbel

“Mr & Mrs Rikkerink 🥰 Nog helemaal op de roze wolk”, beginnen Suzan & Freek het bericht. “Vanaf vrijdag zaten we in onze eigen bubbel in een prachtig oud klooster in Duitsland, net over de grens bij Nijmegen”, verklappen ze over de locatie van hun sprookjesbruiloft. “We wilden graag een winterbruiloft, omringd door 85 lieve (jeugd)vrienden & familie die dicht bij ons staan.”

“Suus werd weggegeven door haar ouders terwijl Snelle ‘Zij Laat Me Praten’ live zong (🥹❤️), ‘s avonds braken Rolf, Kraantje en FeestDJRuud de tent compleet af! 🍾🫶🏼”, deelt het stel over hun wedding. “Op onze laatste beentjes zwaaiden we zaterdagnacht de discobus met gasten richting het hotel uit, om op zondagochtend weer heerlijk met z’n allen te brunchen op deze mooie plek. Zoooo gelukkig en dankbaar voor alle lieve mensen om ons heen!!! 🤍🤍🤍”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Foto’s

Ook delen Suzan & Freek weer een serie met prachtige foto’s van hun grote dag. Te beginnen met een prachtige close-up zwart-wit foto, waar het geluk vanaf spat. Hierop zijn ook meer details te zien, zoals de prachtige parels op Suzan haar sluier. We like! Ook zien we vrolijke kiekjes van het grote feest, het diner in de prachtige locatie, een moment tijdens de ceremonie en de geweldige tafelsetting. Ook zien we nu dat Suus ’s avonds een shiny one shoulder-dress droeg en haar witte sandalen met hakken inruilde voor stoere zilveren boots.

In het geheim getrouwd

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver voor Suzan & Freek, het happy couple stapte in het geheim in heet huwelijksbootje! “2 december 2023 💍🥹 Wat een droomweekend, we zijn getrouwd!” schreef het muzikale duo in de caption onder hun eerste Instagram-bericht. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen 🤍🤍🤍”, aldus de dolgelukkige newly weds. Wij wensen Suzan & Freek natuurlijk heel veel geluk!

Bron: Instagram @suzanenfreek | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws