Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lief: Suzan en Freek zijn in het huwelijksbootje gestapt

Het muzikale duo deelt een tweetal prachtige foto's van de grote dag.

Wedding bells! Suzan en Freek hebben geweldig nieuws gedeeld op hun Instagram-account. De twee zijn namelijk - in het geheim - in het huwelijksbootje gestapt. Het muzikale duo trakteert hun volgers op een tweetal prachtige foto's van de grote dag.

Verloving

Suzan en Freek zijn inmiddels al vijftien jaar samen en een jaar geleden waren ze helemaal ready voor de volgende stap in hun relatie. Het stel liet in juli 2022 namelijk weten verloofd te zijn. Het grote nieuws werd op Instagram bekend gemaakt aan de hand van een lieve selfie van de lovebirds in Berlijn. “Eén week geleden in Berlijn… zei ze JA! 💍❤️” schreef Freek destijds bij de foto.

Trouwen

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver voor Suzan en Freek, het happy couple is getrouwd! "2 december 2023 💍🥹 Wat een droomweekend, we zijn getrouwd!" schrijft het muzikale duo in de caption onder hun Instagram-bericht. Het stel deelt twee prachtige foto's van deze speciale dag. En eerlijk is eerlijk, op beide foto's spat de liefde en het geluk er vanaf. Cute!

"Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen 🤍🤍🤍", aldus de dolgelukkige newly weds.

Reacties

In de comments worden de twee overladen met felicitaties. "Ahhh 😍 gefeliciteerd!! ❤️❤️", reageert Emma Heesters. Ook Snelle laat van zich horen: "Geweldig! ❤️", luidt zijn reactie. "Jaaaaaa!!! Gefeliciteerd lieverds ❤️", reageert Sanne Hans. Verder zijn er felicitaties van onder meer Soundos El Ahmadi, Rolf Sanchez en een heleboel andere volgers. Ook namens Grazia willen we Suzan en Freek natuurlijk van harte feliciteren. Heel veel geluk samen!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @suzanenfreek | Beeld: NL Beeld