Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Netflix werkt aan nóg een spin-off van The Addams Family

Fan van Wednesday? Dan ga je dit ook leuk vinden!

Het is alweer langer dan een jaar geleden sinds de Netflix-serie Wednesday uitkwam. De spin-off van The Addams Family veroverde de hele wereld en al snel werd bekend dat er een tweede seizoen komt. Maar door de populariteit heeft Netflix besloten om naast een tweede seizoen nóg een spin-off te maken. Oeh!

Spin-off

De Netflix-serie Wednesday is een spin-off van The Addams Family en stond binnen de kortste keren op nummer één bij de streamingsdienst. Mocht je het toch gemist hebben, hierbij een kleine recap. De achtdelige serie vertelt het verhaal van Wednesday Addams, de dochter van Morticia en Gomez. De mysterieuze Wednesday studeert inmiddels aan de Nevermore Academy, terwijl ze probeert hetzelfde geheim te ontrafelen dat haar ouders 25 jaar geleden ook al bezighield. De serie is zowel spannend, als hilarisch.

Oom van Wednesday

In de serie maken we ook kennis met de oom van Wednesday, uncle Fester. We zien hem maar een aantal keer voorbij komen in de afleveringen, maar als het aan Netflix ligt komt daar verandering in. Ze willen namelijk ook een hele eigen serie voor Fester maken. Fester wordt in Wednesday gespeeld door Fred Armisen, maar of hij ook in de spin-off deze rol zal vertolken is nog niet bekend.

Netflix zou naar verluidt plannen voor een spin-off hebben, maar daarmee moet Netflix wel gaan samenwerken met Amazon, want door de overname van MGM heeft deze studio nu de rechten van de serie in handen. De makers van Wednesday, Al Gough en Miles riepen nog voor de release van Wednesday al dat ze graag nog meer personages van The Addams Family een eigen serie zien krijgen. "Als je een wereld als deze creëert, is de intentie dat een van deze personages ook de hoofdrol in zijn of haar eigen serie kan spelen. Daar is in ieder geval op gecast met acteurs als Fred Armisen, Catherine Zeta-Jones en Luis Guzmán."

Bron: RTL Nieuws, Filmvandaag | Beeld: Netflix