Streamen maar: déze titels verschijnen in januari op Videoland

Bingend het nieuwe jaar in!

We genieten nog volop van december. De feestdagen staan voor de deur, de kerstboom schittert in de woonkamer en we bingen volop kerstfilms. Toch is Videoland al helemaal ready om het nieuwe jaar knallend te beginnen, met een hoop nieuwe titels die vanaf januari te streamen zijn. Wij zetten er een aantal op een rijtje!

Echte Meisjes in de Jungle – seizoen 2

Het kan je niet ontgaan zijn dat er een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle aankomt! En Videoland begint het nieuwe jaar meteen goed, want het tweede seizoen is vanaf 1 januari te streamen. Deveny Sooda, Famke Louise, Imen Dirie, Jacomien Zoer, Kelly van der Veer, Lesley Versprille, Louisa Janssen, Michella Kox, Michelle Bibi, Shanta Bakker en Shirley Cramer gaan de strijd met elkaar aan in de jungle. Valerio Zeno is wederom de presentator van het programma. We can’t wait! 

Seizoen twee van Videoland Original ‘Echte Meisjes in de Jungle’ is vanaf 1 januari wekelijks te streamen bij Videoland. 

Big Momma films

FBI-agent Malcolm Turner (Martin Lawrence) moet een beruchte bankovervaller oppakken. Waarschijnlijk zal de bankovervaller naar het huis van de grootmoeder van Sherry gaan, vandaar dat daar een aantal agenten klaar staan om hem in te rekenen. Wanneer de grootmoeder onverwacht op reis gaat, moet Turner de rol van grootmoeder overnemen. Dan wordt hij verliefd op Sherry, en loopt alles anders dan verwacht.

De drie ‘Big Momma’ films zijn vanaf 1 januari te streamen bij Videoland.

De Verraders België – seizoen 2

Kun jij ook geen genoeg krijgen van De Verraders? Dan kun je in januari je hart ophalen met de Belgische variant. Twintig Bekende Vlamingen verblijven acht dagen in een kasteel en moeten samen een aantal missies volbrengen. Drie van de BV’s zijn verraders die elkaar al kennen. De verraders ‘vermoorden’ elke nacht in het geheim een getrouwe. De getrouwen proberen samen te werken om de verraders te ontmaskeren door tijdens de stemming aan de ronde tafel de verdachten te ‘verbannen’ uit het spel. Er wordt gestreden om zilverstaven, te verdienen tijdens de missies, die door de kijkers gewonnen kunnen worden. Het winnende team maakt kans op een schild dat bescherming biedt tegen een moord door de verraders.

Seizoen twee van ‘De Verraders België’ is vanaf 2 januari in zijn geheel te streamen bij Videoland.

The Real Housewives of Amsterdam – Reünie

Cherry-Ann, Djamila, Hella, Kimmylien, Maria, Susanna en de gloednieuwe housewife Tamara stralen in dit gloednieuw seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. We volgen de zeven succesvolle dames uit de Amsterdamse high society op de voet en dat belooft naast een flinke dosis drama en verrassende wendingen, ook genoeg humor. De toon werd in het begin van het seizoen al direct gezet met de introductie van Tamara, die al snel voor opschudding zorgde binnen de groep. Het tweede seizoen zal tot een hoogtepunt komen in deze reünie-aflevering. Oh my! 

De reünie van ‘The Real Housewives of Amsterdam’ is vanaf 11 januari te streamen bij Videoland. Tot die tijd stream je elke donderdag een nieuwe aflevering van het tweede seizoen van de Videoland Original.

Special Forces VIPS – seizoen 4

Special Forces VIPS is terug met een gloednieuwe mix van maar liefst twaalf bekende Nederlanders. De groep wordt op een verrassende, unieke locatie gedwongen hun grenzen mijlenver te verleggen. Ze doen onder leiding van een team van oud Special Forces Operators mee aan de zwaarste training van Nederland en ondergaan hun grootste angsten in het bloedhete Marokko.

Seizoen vier van ‘Special Forces VIPS’ is vanaf 28 januari wekelijks te streamen bij Videoland. 

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws