Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG! Uit gloednieuwe trailer blijkt dat Esmee Ipema tóch meedoet aan EMIDJ

Daarnaast is in de trailer te zien dat de gemoederen af en toe hoog oplopen tussen de kandidaten...

Jawel, Esmee Ipema doet tóch mee aan Echte Meisjes in de Jungle. Eerder deden al geruchten de ronde dat de realityster mee zou doen aan het programma, maar de spiksplinternieuwe trailer van EMIDJ bevestigt dat Esmee inderdaad opnieuw meedoet.

Deelnemers

In september maakte Videoland bekend dat niemand minder dan Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi en Kelly van der Veer meedoen aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Ook werd gedeeld dat Louisa Janssen en Michella Kox opnieuw meedoen aan het programma. Maarre, naast Louisa en Michella is er nog iemand die nog een keer afreist naar de jungle, namelijk: Esmee Ipema!

In een gloednieuwe trailer van EMIDJ is te zien dat Esmee ook terugkeert naar de jungle. "Blijft ze thuis? Nee hè", horen we Esmee zeggen.

Ook op Instagram deelt Esmee het nieuws dat ze weer te zien is in EMIDJ. "En natuurlijk doe ik ook weer mee met Echte Meisjes in de Jungle! Te zien vanaf 1 januari en wat was het een avontuur!🌴"

Eerder naar huis

Vorig jaar deed Esmee ook al mee aan EMIDJ, maar ze moest vroegtijdig het programma verlaten, omdat ze door een duw van Louisa lelijk op haar elleboog was gevallen. Door de val in het rijstveld raakte haar elleboog uit de kom en scheurde ze haar pees.

Esmee was lang boos op Louise, maar tijdens de reünie van het programma bood Louisa haar excuses aan. "Ik vind het heel spijtig dat dit heeft moeten gebeuren. Ruzie maken of vechten zit totaal niet in mij. Ik hoop dat jullie het mij vergeven en ook mijn goede kanten kunnen zien", vertelde ze Esmee. Esmee besloot Louisa te vergeven en de twee maakten het goed met een omhelzing.

Echte Meisjes in de Jungle

In Echte Meisjes in de Jungle gaan diverse bekende Nederlandse (reality)sterren de strijd met elkaar aan in de Surinaamse jungle. Vorig jaar maakte het programma een comeback, en dit was meteen zo'n succes dat het programma de Dutch Reality Award voor het reality-tv programma van 2023 in de wacht sleepte. Enne, net als vorig jaar is de presentatie van het programma in handen van niemand minder dan Valerio Zeno.

Echte Meisjes in de Jungle is vanaf 1 januari te zien bij Videoland. We can't wait!

Beeld: Jasper Suyk