Van vechten tot knuffelen: Esmee en Louisa maken het goed in EMIDJ-reünie

Louisa schreef een emotionele brief.

Voor Esmee Ipema en Louisa Janssen eindige het Echte Meisjes in de Jungle-avontuur helaas vroegtijdig. Voormalig EOTBDD-ster Esmee moest de jungle verlaten nadat haar arm uit de kom raakte door een ruzie met Louisa. Ze vlogen elkaar al in de tweede aflevering in de haren. Enne, dat had voor beide realitysterren grote gevolgen. In de reünie zien we de twee nu toch – knuffelend en wel – bereid tot verzoening.

Ruzie in het rijstveld

De twaalf ladies waren nog maar net gearriveerd in de jungle, of er was al flinke chaos in Laos. We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je het toch gemist hebben, hierbij een kleine recap. In de tweede aflevering van Echte Meisjes in de Jungle moesten de twee teams tegen elkaar strijden in het rijstveld. Het rode team ging er uiteindelijk met de winst vandoor en dat werd uitbundig gevierd door de dames. Dit tot groot ongenoegen van het blauwe team, die het geroep van team rood niet kon waarderen. Louisa besloot verhaal te halen bij team rood en riep eerst tegen Annebel dat ze haar mond moest houden. Esmee nam het vervolgens op voor Annebel, waarna Louisa haar aanviel. Esmee viel toen naar beneden het rijstveld in en kwam erg lelijk terecht.

Esmee en Louisa

Esmee vertelde eerder op Instagram dat ze nog altijd last heeft van haar arm door de ruzie met Louisa in het rijstveld. Ze kwam namelijk zo naar terecht dat haar elleboog uit de kom raakte en er een pees scheurde. Esmee heeft lang moeten revalideren en ze kon haar arm lange tijd niet zoals voorheen bewegen.

En hoewel de realityster degene is die met deze situatie moet dealen, leek iedereen zich er op social media mee te bemoeien. De ’terror twin’ was klaar met alle sneren en reageerde exclusief bij Grazia: “Vanaf het begin af aan heeft Louisa zichzelf in een slachtofferrol gezet, door te verzinnen dat ze zich niet welkom voelde en iedereen haar pestte”, begon Esmee haar verhaal wanneer we met haar belden. “Hier is niets van waar en daar ben ik ook heel kwaad over.” Volgens Esmee heeft Louisa bot gedaan tegen Valerio en deed ze op tv erg uitbundig door te zingen tijdens de spellen. “Ik nam het daarom alleen maar op voor Annebel“, vervolgt Esmee haar verhaal. “Louisa zocht uiteindelijk ruzie met mij en niet andersom.”

Louisa is op haar beurt niet trots op het voorval. Ze legde eerder uit: ”Ik vind het heel spijtig dat dit heeft moeten gebeuren. Ruzie maken of vechten zit totaal niet in mij. Ik hoop dat jullie het mij vergeven en ook mijn goede kanten kunnen zien.”

Verzoening

Bij de reünie zitten de rivalen weer in dezelfde ruimte en presentator Valerio Zeno probeert de dames weer dichter bij elkaar te brengen. Op het eerste gezicht lijkt dit niet te gaan lukken. Louisa kan Annebel na haar verklaring – volgens haar is zij de aanstichter van dit alles – nog steeds niet uitstaan, maar de verduidelijking helpt wel om het goed te maken met Esmee. Louisa vertelt ook dat zij een brief heeft geschreven en die nog op haar telefoon heeft staan. Ze wil hem niet voorlezen, want dat is te emotioneel, maar ze is wel bereid om de brief naar Esmee te sturen. Dit is voldoende voor de Esmee om haar vijand te vergeven. Met een omhelzing wordt het uiteindelijk goedgemaakt.

Bron: Gids.tv, Videoland | Beeld: Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs

 

Laatste nieuws