Carrièreswitch? Jutta Leerdam loopt show tijdens Milaan Fashion Week

Wauw!

Dat Jutta Leerdam kan schaatsen als de beste weten we inmiddels, maar schitteren op de catwalk tijdens een fashion week? Dat hadden we de schaatser nog niet eerder zien doen. Deze week heeft Jutta Leerdam haar allereerste fashion show gelopen. Op Instagram deelt ze vandaag een aantal beelden van behind the scenes.

Model

Schittert Jutta Leerdam niet op de schaatsbaan, dan is het wel op de catwalk. Gisteren deelde de topsporter een aantal beelden van haar eerste fashionshow ooit. “Jongens, ik heb mijn eerste modeshow ooit gelopen”, schrijft ze bij een aantal backstage beelden. We zien hoe Jutta in de make-up zit voor de show van BOSS. Haar iconische eyeliner ontbreekt echter, en dat is toch even wennen voor Jutta. Haar haren draagt ze in een strakke knot.

Ook deelt ze een foto van de look en zien we zelfs nog een klein fragment van haar loopje op de catwalk. You go, Jutta!

 

Relatie

De geruchtenmolen draaide een aantal maanden geleden overuren rondom Jutta Leerdam en YouTuber Jake Paul. De twee werden meerdere keren samen gespot, maar een bevestiging van hun relatie bleef uit. Tot begin april, toen ze op Instagram samen een foto postten. Jutta deelde een paar romantische kiekjes van haar en Jake en helderde daarmee de boel in één klap op. “That’s it“, schreef ze in de caption. Aahw!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws