Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw! MAFS-Sonny en Dylan delen bijzondere mijlpaal

'Wat een cadeau dat jij tegenover mij stond bij het altaar'

Twee jaar geleden begon het liefdessprookje van Sonny en Dylan in Married at First Sight. De twee zagen elkaar voor het eerst bij het altaar, en die zogeheten 'vonk'? Die was er instantly. Afgelopen zondag vierden de twee daarom ook dat ze al twee jaar samen zijn. Enne, dat ging wel op een héle bijzondere manier.

Twee jaar getrouwd

"Twee jaar getrouwd met de allerliefste", begint Sonny zijn Instagram-bericht. "Wat een cadeau dat jij tegenover mij stond bij het altaar. Al 730 dagen samen losgelaten de wereld in. Dankbaar voor jou als mijn man en beste vriend in één. Ik houd de hele wereld van jou."

Maar met zo'n lief Instagram-bericht nam Sonny echter geen genoegen. Zo deelt hij ook dat hij zijn man in de nacht van hun jubileum op bijzondere wijze heeft verrast. "Twee jaar getrouwd! Even mijn man verrassen in de bar van het restaurant met een heerlijke blouse van onszelf." Ahw!

Liefdevolle reacties

In de reacties stroomt het ook vol met felicitaties van vrienden, familie en volgers. Zo schrijft Ch!pz-lid Cilla: "Joehoe, gefeliciteerd lieverds! 🥳❤️" Oud MAFS-deelnemer Sylvia reageert: "Gefeliciteerd mannen... beetje jaloers haha 😍" Anderen reageren met: "Gefeliciteerd lieverds! 🥂 op nog minstens 100 jaar ❤️" en "Gefeliciteerd lieverds 😍😍😍😍" Ook namens Grazia, gefeliciteerd!

Bron: Love Reality, Instagram | Beeld: Married at First Sight