Babynieuws! Suki Waterhouse en Robert Pattinson verwachten kindje

De zangeres en acteur worden voor het eerst ouders!

Heel leuk nieuws voor Suki Waterhouse en Robert Pattinson! De twee verwachten namelijk hun eerste kindje samen. Dat heeft de zangeres dit weekend bekendgemaakt tijdens een optreden.

Zwanger

Suki en Robert wilden het babynieuws eigenlijk nog even voor zichzelf houden, maar dit weekend besloot de zangeres tóch aan de hele wereld te laten weten dat ze zwanger is. “Ik besloot iets glitterends te dragen omdat ik dacht dat het zou afleiden van iets anders wat er speelt”, zei ze tijdens een optreden. Suki droeg een roze glitterjurk, waarin haar kleine babybuikje ook te zien was. “Ik weet niet zeker of het werkt”, vervolgde ze, wijzend naar haar buik. Te leuk!

Suki en Robert

Het is alweer vijf jaar geleden dat de eerste geruchten over Suki en Robert naar buiten kwamen. Dit was in 2018, nadat er foto’s van een romantische date in Londen uitlekten. Toch hielden de tortelduifjes hun kaken stijf op elkaar en bevestigden noch ontkrachten ze een mogelijke relatie. Pas jaren later, in december 2022, verschenen ze ein-de-lijk voor het eerst samen op een rode loper. Sindsdien mag iedereen weten dat ze happily in love zijn.

Hilarische vriend

Eerder dit jaar deed Suki voor het eerst een boekje open over Robert in The Sunday Times. “We hebben elkaar altijd zo veel te vertellen”, zei ze over haar ‘hilarische vriend’. Ook onthulde de zangeres in een podcast dat ze voor haar relatie met de acteur een half jaar lang celibaat leefde. Dit nadat ze geghost werd door haar ex. “Ik voelde me erg op mijn gemak bij het alleen zijn en uiteindelijk ontmoette ik mijn vriend”, zei ze.

Gelukkig is Suki nu helemaal happy met Robert én verwachten ze binnenkort dus samen een kleine. Wij wensen haar natuurlijk een fijne zwangerschap en heel veel geluk!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws