Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Netflix deelt trailer van FERRY: de Serie

Dat belooft veel goeds!

Ge-wel-dig nieuws voor fans van Ferry Bouman – je weet wel, de topcrimineel uit de populaire serie Undercover. Het personage heeft niet alleen maar een eigen film, maar krijgt ook nog eens een eigen serie, genaamd FERRY: de serie. Enne, die serie gaat bijna van start. Om alvast in de Ferry-sferen te komen, deelt Netflix nu dan ein-de-lijk de trailer. Exciting!

FERRY: de serie

Ferry Bouman is back and better than ever! Niemand minder dan Frank Lammers kruipt terug in de huid van de iconische drugsdealer Ferry Bouman, terwijl Elise Schaap weer aan zijn zijde schittert als zijn grote liefde Danielle. En na lang wachten is het dan eindelijk bijna zover: FERRY: de serie staat vanaf 3 november op Netflix.

In de serie zien we hoe Ferry probeert als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt het duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden…

Trailer

Al eerder deelde Netflix de eerste kiekjes van de serie, maar nu trakteert de streamingdienst ons dan ook eindelijk met de langverwachte trailer. Enne, die belooft heel wat goeds. Zo zien we Ferry als de beruchte drugsbaas, maar komt ook zijn romantische kant aan bod. Hij gaat zelfs op één knie voor zijn Daniëlle. Benieuwd naar de trailer? Je ziet 'm hieronder:

Bekende én nieuwe gezichten

Toch komt Ferry – naast de bekende gezichten – ook terug met een aantal nieuwe gezichten. Zo is er bijvoorbeeld eerder al bevestigd dat Monic Hendrickx in de rol van Claudia, de zus van de grote drugsbaas, gaat kruipen en dat Raymond Thiry opnieuw Ferry’s rechterhand John gaat spelen. Ook gaan we Tim Haars weer zien als Remco en komt ‘de kok’ a.k.a. de drugsverslaafde Lars – gespeeld door Yannick van de Velde – ook weer terug.

En hoewel we de sommige namen herkennen, worden er ook een aantal nieuwe namen onthuld. Zo zien we dat Tygo Gernandt ook te zien gaat zijn in de serie. Tygo gaat Ricardo spelen, een lid van de motorbende waar Ferry zaken mee doet. Wij kunnen in ieder geval nu al niet meer wachten op deze ge-wel-dige serie. Laat het maar snel november zijn!

FERRY: de serie bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 3 november exclusief te zien op Netflix.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Netflix, videostill Undercover